GenelKıbrısManşet

Vahşet!

İş adamı Gürcan Öder, Koruçam (Kormacit) köyünde ‘araba çekme’ tartışması yaşadığı magandaların saldırısına uğrayarak öldüresiye dövüldü

YOL TARTIŞMASINI BÜYÜTTÜLER… Öder Nakliyat Firması direktörü 55 yaşındaki Gürcan Öder, Pazar günü Koruçam köyünde yıkılan bir binanın molozlarını temizleme işi için çalıştığı bir esnada saldırıya uğradı. Yol içerisine park eden bir araç nedeniyle kamyon ile yoldan geçemeyen Gürcan Öder ile araç sahibi Ahmet Aslantürk arasında tartışma yaşandı. Koruçam Muhtarı Antonis Sarrou da araç sahibini uyararak aracını çekmesini talep etti fakat tartışma büyüyünce zanlılar Ahmet Aslantürk ile Yakup Aslantürk, Gürcan Öder’i silahla ve sopalarla tehdit etti. Magandalar, bununla da yetinmeyip adam toplayarak sorgusuz sualsiz Gürcan Öder’e saldırdı.

SOPALARLA DÖVDÜLER… Olay yerinde yalnız olan Gürcan Öder, polise ihbarda bulunurken, polis ekipleri olay yerine gelene kadar, zanlılar olay yerine çağırdıkları akrabalarıyla birlikte Gürcan Öder’i öldüresiye dövdü. Sopalar, yumruklar ve tekmelerle darp edilen Gürcan Öder’in burnu kırılırken, vücudunun muhtelif yerlerinde şişlikler ve morluklar oluştu. Gürcan Öder’in yanı sıra Koruçam Muhtarı Antonis Sarrou da saldırganlar tarafından darp edilerek gözlüğü ve telefonu kırıldı. Yerde kanlar içinde kalan Gürcan Öder’e ilk müdahaleyi Yorgo Restoran sahibi Maria Maria Skoullou yaparken, ambulans ile Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Öder tedavi altına alındı.

2 GÜN TUTUKLU KALACAKLAR… Olay ardından 54 yaşındaki Ahmet Aslantürk, 28 yaşındaki Yakup Aslantürk, 51 yaşındaki İbrahim Aslantürk, 47 yaşındaki Necmi Aslantürk, 42 yaşındaki Niyazi Aslantürk, 54 yaşındaki İbrahim Keleş, 52 yaşındaki Bayram Ertürk, 49 yaşındaki A.E. ve 14 yaşındaki S.A. tutuklanırken, dün Girne Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarılan zanlılar aleyhinde Ciddi Darp, Vahim Zarar ve Darp suçlamalarından soruşturma maksatlı 2 günlük tutukluluk emri temin edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu