KıbrısManşet

Vakıflar İdaresi sponsorluğunda “İyi Ahlak, İyi Futbol ” sloganıyla futbol turnuvası düzenlendi

İyilik Derneği ile Çetinkaya Türk Spor Kulübü işbirliğinde Kıbrıs Vakıflar İdaresi sponsorluğunda "İyi Ahlak, İyi Futbol " sloganıyla futbol turnuvası düzenlendi.

İyilik Derneği ile Çetinkaya Türk Spor Kulübü işbirliğinde Kıbrıs Vakıflar İdaresi sponsorluğunda “İyi Ahlak, İyi Futbol ” sloganıyla futbol turnuvası düzenlendi.

 

İYİLİK FUTBOL TURNUVASI ŞÖLEN HAVASINDA GERÇEKLEŞTİ: İyilik Derneği ile Çetinkaya Türk Spor Kulübü işbirliğinde Kıbrıs Vakıflar İdaresi sponsorluğunda “İyi Ahlak, İyi Futbol ” sloganıyla futbol turnuvası düzenlendi. Çetinkaya Metehan Tesisleri’nde şölen havasında gerçekleşen turnuvada, Çetinkaya Türk Spor Kulübü, Dumlupınar Türk Spor Kulübü, İskele 1451 Karadeniz, Alayköy Gençlik ve Spor Kulübü’nün U12 ve U14 kategorisindeki takımları mücadele etti. Coşkulu ve heyecanlı bir ortamda gerçekleşen turnuvaya aileler de yoğun ilgi gösterdiler.

 

BENTER: “SPOR, ALIŞKANLIK HALİNE  GETİRİLMELİ”: Turnuvanın ardından gerçekleşen ödül töreni öncesinde konuşma yapan Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter, spor yapmanın insan sağlığı için çok önemli olduğunu vurguladı. Benter, spor yapmayı küçük yaştan çocuklarımıza öğretip bunu bir alışkanlık haline getirmek gerektiğini belirterek turnuvada mücadele eden gençleri tebrik etti. Benter, çocuklarını böylesi etkinliklere yönlendirdikleri için ailelere de teşekkür etti.

 

KUPALAR VE GÜNER BURGUL ÖDÜLLERİ VERİLDİ: Konuşmanın ardından gerçekleşen ödül töreninde takımlara kupaları, Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Porf. Dr. İbrahim Benter, TC Gençlik ve Spor Bakanlığı KKTC Koordinatörü Mithat Tekçam, KKTC Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Suay ve İyilik Derneği Başkanı Mehmet Güneş tarafından takdim edildi. Turnuvada, eğitim ve spor alanında ülkemize unutulmaz hizmetleri bulunan Merhum  Güner Burgul anısına da her iki kategoride iki ayrı sporcuya Doç. Dr. Nazım Burgul tarafından onur plaketi takdim edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu