ManşetPolisiye – AdliTürkiye

Van’da branda kapatılan alanda 25 kaçak göçmen ile 1 organizatör yakalandı

Van'da ihbarı değerlendiren polis ekiplerinin yaptığı baskında, 2 katlı binanın arka duvarının üzerine branda ile örülen ve 'şok ev' olarak adlandırılan küçük bir mekanda gizlenen Afganistan ve Pakistan uyruklu 25 kaçak göçmen yakalandı.

Van’da ihbarı değerlendiren polis ekiplerinin yaptığı baskında, 2 katlı binanın arka duvarının üzerine branda ile örülen ve ‘şok ev’ olarak adlandırılan küçük bir mekanda gizlenen Afganistan ve Pakistan uyruklu 25 kaçak göçmen yakalandı.

Operasyon anını gazeteciler saniye saniye görüntülerken, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ile Emniyet Müdürü Atanur Aydın, operasyonu polis helikopterinden takip etti.

Van İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İpekyolu ilçesine bağlı Hacıbekir Mahallesi’nde iki katlı bina yakınında kaçak göçmen olduğu ihbarını aldı.

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele, Terörle Mücadele ve Özel Harekat polislerinin katıldığı operasyonda, iki katlı binanın arka duvarı üzerine branda ile kapatılan alanda balık istifi 25 kaçak göçmen yakalandı.

Günlerce aç ve susuz kalan, bitkin olduklarını gözlenen kaçak göçmenler, ekipler tarafından polis araçlarına bindirilerek işlemleri için Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu