KıbrısManşet

Vangöl: İnancımızı, kırılan yüreğimizi, yok sayılmamızın hüznünü sevince dönüştürdünüz

Başbakan Faiz Sucuoğlu, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın anıt mezarını ziyaret ederek, incelemelerde bulunmasının ardından Ender Denktaş Vangöl, kişisel sosyal medya hesabından Sucuoğlu'nun fotoğrafı ile birlikte açıklamada bulundu.

Başbakan Faiz Sucuoğlu, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın anıt mezarını ziyaret ederek, incelemelerde bulunmasının ardından Ender Denktaş Vangöl, kişisel sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak, “İnancımızı, kırılan yüreğimizi , yok sayılmamızın hüznünü sevince dönüştürdünüz” diyerek Sucuoğlu’na yeni görevinde hayırlı olsun mesajını iletti.
Ender Denktaş Vangöl, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın anıt mezarı hakkında Sucuoğlu hükümetinden önceki hükümeti de eleştirmeyi ihmal etmedi.
PAYLAŞIMININ TAMAMI İSE ŞU ŞEKİLDE:
“Ben bilmediğim haberim olmayan bir şey için Hayırlı olsun demem .
Hayırlı olmayacağını bildiğim hiç bir şey için de Demem .Yüreğim el vermez 
Ancak çok gecikmiş ve çok önceleri olması gerekene Hayırlı olsun demiştim kazandığı ilk gün ve bu gün bir vesileyle yine Hayırlı olsun derim .
Sn Faiz Sucuoğlu, Sevgili eşi canım arkadaşım Ece Sucuoğlu Onlara gönülden yürekten hayırlı olacağına inandıklarıma elbette derim .Hayırlı olsun güzel İnsanlar Onlara demeyim de işe yaramayanlara mı deyim Allah aşkına .
Ece ,çocukluğumun en güzel insanı  Kıymetli Babası Mesut abimiz o kadar çok emek verdi ki Babamıza mekanı cennet olsun Annesi kıymetli Ayla hoca hanım
“Devlet tiyatrosu bir Çocuk Oyunu vesilesiyle ayni sahneyi paylaşmak onurdu benim için  O çocuk halimle hayranıydım müstesna ve değerli Ayla hanımefendinin .Saygı ve Sevgimle
Ve bu gün Sn Faiz Sucuoğlu BABAMIZIN ANITINI Ziyaret ederek gerekli bilgiyi almış .
Biliyordum. Olayların farkında olduğunu ve Babamızı ne kadar sevip saygı duyduğunu bilirdim .İşte tam da bu yüzden ,Daha orada bir “müze” binasının varlığından dahi haberi olmayan önceki ve dahil olan Yöneticilerin ,Sn Harmancının ve İmamoğlu’nun adımıyla paniğe düşüp hata yapanları, olmadık şekilde olmadık kararlar alanları ,şu an Bitmiş olması gereken yerin sayelerinde Olamadığını da söylemeden geçmem elbet …Vefanın, Cesaretinin ,Düşünce ve İnsan gibi İNSANLIĞINIZ için YÜREĞİNİZE SAĞLIK Sn BAŞBAKAN Faiz Sucuoğlu 🙏
İnancımızı ,Kırılan yüreğimizi ,Yok sayılmamızın Hüznünü sevince dönüştürdünüz .
Yolunuz her zaman doğru İnsanlarla yürüsün İnşallah .
Yeni Göreviniz önce Vatana ve millete ,dolayısıyla umut ışığı olduğunuz bizlere de AİLEMİZ in onayı ile atılacak adımlardan emin olarak Tekrardan Hayırlı olması dileğimle .Sağ olun Var olun”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu