KıbrısManşetSiyaset

Vangöl: İnsan olmak büyük bir erdemdir, herkese nasip olmaz!

'Denktaş anıtına onayımız yok' açıklamasında bulunan YKP'li LTB Belediye Meclisi Üyesi Murat Kanatlı'ya sert tepki geldi.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, merhum Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın anıt mezarı alanının çevre düzenlemesinin 10 yıldır yapılamamasının toplumun ayıplardan biri olduğunu ifade ederek, Bakanlar Kurulu’nun anıt mezarın çevre düzenlemesini belediyeye devretmesi halinde belediyenin bu görevi üstlenmeye hazır olduğunu söylemişti.

Harmancı’nın açıklamasının ardından buna karşı çıkan YKP’li LTB Belediye Meclisi Üyesi Murat Kanatlı’ya sert tepki gösteren Ender Denktaş Vangöl, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak isyan etti.

“Babamızın ruhunu rahatsız eden herkesi şiddetle kınarım!” diyen Vangöl’ün paylaşımı şu şekildedir: 

“UBP,DP ,YDP ve YKP
Bu Dört Parti ve yapılanlara ses çıkarmayan TARAFTARLARINI ,Ülkede O ANIT ‘ı TARTIŞMA KONUSU YAPIP BABAMIZIN RUHUNU RAHATSIZ EDEN HERKESİ ŞİDDETLE KINARIM
İNSAN OLMAK ,Parti ve taraf düşüncelerinin üstündedir .
Bunu Başaramayanlar “İnsanlıktan “Nasibini “Alamamış olanlardır .
Bir LİDER ki taraflı tarafsız herkesi kucaklamış, birlik ve beraberliğe önem vermiş, kimseyi ötekileştirmemiş ve makamında tamamen BAĞIMSIZ BİR CUMHURMAŞKANI olarak, ta ki belli zihniyetler tarafından Çok sevdiği Halkı arkasından ayrılmayana kadar Ben, Dp’den ve özellikle “karma” oylar neticesinde seçilmiş bir ‘Belediye meclis üyesi’ olarak, Sırf partisi ve Partim, Sağlık Bakanı Ali Pilli’nin arkasında duramadıkları için ,Hiç düşünmeden ve halen ne kadar Haklı olduğumun tespitiyle istifa edebilmişsem ,içinde İnsani duygularımın en önde olduğundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Sizler Lefkoşa Belediye Başkanı ,ilk günden beridir abla fikirlerimiz ayrı olabilir, ama “İyi ki seni tanımışım ,öyle ki şimdiye kadar ona hiç oy vermemiş, hiç tarafında olmamış ancak BABANA SAYGIM BÜYÜK ,Üzülme abla Orayı Ben yapacağım diyen bir BAŞKANIN ,Yüreği İNSAN SEVGİSİYLE Yüklü bir Mehmet Harmancı kadar OLAMADINIZ ve OLAMAYACAKSINIZ. Hepinizi ŞİDDETLE KINARIM. PARTİLERİ de TARAFTARLARINI da ve HİÇ BİR ŞEYE SES ÇIKARMAYAN ve KORKUDAN SİNİP KALANLARI da. İnsan olmak BÜYÜK BİR ERDEMDİR. Herkese NASİP olmaz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu