KıbrısManşetSiyasetToplum

Vangöl: Lefkoşa’nın gülen ve güldüren yüzü Mehmet Harmancı

Ender Denktaş Vangöl sosyal medya hesabından paylaşıma bulunarak, LTB Belediye Başkanı Mehmet Harmancı'nın doğum gününü kutladı.

Ender Denktaş Vangöl sosyal medya hesabından paylaşıma bulunarak, LTB Belediye Başkanı Mehmet Harmancı’nın doğum gününü kutladı.

“Lefkoşa’nın gülen ve güldüren yüzü Mehmet Harmancı” diyerek kendisinden bahseden Vangöl’ün paylaşımı şu şekildedir:

“Yaklaşık 8 yıl önceydi.
Daha onu şahsen hiç tanımadan, nasıl ki, işte Lefkoşa’ya LAYIK genç dinamik ,üretken bir BAŞKAN demişsem,
arkamızdan yapılan O meşhur Listeleri yerle bir ederek “tercihlerinizle” beni Lefkoşa Belediye meclisine taşıyan güzel yüreklerin sayesinde, Hiç yanılmadığımı ,onun O güzel yüreğini tanımış olmamın en büyük ŞANS olduğunun kanıtlanması da hiç uzun sürmedi.
Birlikte atılan gerek park onayları, gerek sokak adlarında ,nasıl ki Ben onu yürek gözümle görebilmişsem, O da beni görerek “daha bir buçuk yıl evvel “Orayı BEN yapacağım abla ,merak etme dediği ve O adımı atarak, Hayatı boyunca ,düşünceleriyle farklı olduğu bir Lider için bunu hiç bir şekilde gizlemeyen çekinmeden söyleyebilen bir insanın, hiçbir şekilde hiç kimseye hiçbir yalanı, hiçbir art düşüncesi olamaz.
En başından beri en gerçek olan yanı güvenilirliği, doğruluğu ve yüreğiyle, insan gibi İnsan olabilmenin ERDEMİYLE, SEVGİNİN ve SAYGININ sadece gösterişten İBARET olmadığının kanıtıdır Mehmet Harmancı. 🙏💯
Ailemiz tarafından onaylanmış Projeleri, Birileri tarafından ENGELLENMİŞ olsa da, O sizlere orada yatan TARİHİ bir LİDERİ HATIRLATAN En cesur, en gerçek, en üretken ve yapıcı duruşuyla, insanlığa örnek olabilecek en güzel YÜREK 🙏💯
Şimdi bunları “neden öfkelendiğimiz cevabını verirken “ve tüm problemi gerek siyasilere gerek aday olmuş insanlara, BİZLERE ne yapıldığını sayfa sayfa yazma zahmetinde bulunduğumda ,sanki hepsi anlaşmış gibi, yazdıklarımı kaale almayarak, ağızlarından çıkan tek söz “Seni Seviyorum“. Peki SEVGİ neydi???
Sevgi, Emekti, Saygıydı, Ayni düşüncede olmasanız bile, fikirler farklı olsa bile, empati kurabilmek, cesaretli olmak, yürekli olabilmek ve doğruluktu .
En önemlisi ise İNSAN gibi İNSAN olabilmekti .
İşte tam da bu yüzden, İlk günden bu güne kadar kim için ne söylemişsem doğru olduğunun ispatlarıyla karşılaşmış biri olarak, DOĞDUĞUN BU GÜNÜ en içten yüreğimle ve gerçek anlamda sevgi sözcüğünün, iş ola söylenemeyeceğinin en büyük ispatı olduğu gerçeğiyle, Sevgim, Saygım ve İnancımla KUTLAR, Yaşamının yüreğin güzelliğinde olmasını dilerim ablam.🙏💯🎂
SEN LEFKOŞA’NIN GÜLEN ve GÜLDÜREN yüzüsün Mehmet Harmancı
Bir “İnsanın“ en çaresiz anında, ağlarken, haykırırken görenlerin, hiç oralı olmadan çevirdikleri yüzlerini, İçtenlikle ve en doğal halimizle, cesaretin ve saygınla gösterebildiğin emeğin ve yüreğin için İYİ Kİ DOĞDUN BAŞKANIM 🙏💯🤗💙 İYİ Kİ VARSIN ablam 🙏💯🎂
BİZ “İNSAN“ Sevgisinin, görüşlerle alakalı Olmadığını, Ayni fikirdelermiş gibi göstererek sadece kendini kandıranlara, bunun böyle olmadığını GÖSTERENLERİZ.
Kim ne derse desin, Söylenen sözlerin değil, Yapılanların önemli olduğu gerçeğiyle kimin ne dediğine değil, kimin ne yaptığına bakanlarız.
LEFKOŞA SENİNLE HER ZAMAN GURUR DUYACAK Mehmet Harmancı🙏💯🤗
Zaman her şeyin İSPATIDIR.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu