Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Vatandaşlardan “Boş arazilere kamyonlarca gübre dökülüyor” iddiası!

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

-GIYNIK İHBAR HATTI

Geçtiğimiz gün Lefkoşa’yı esir alan gübre kokusu, bölge insanına nefes almayı adeta eziyet haline getirmişti.

“Kaynağı bulundu” denilerek duyurulan haberler sonrası ; Güney’deki bir çiftçinin tarlasına döktüğü gübreyi sürmesi, sorunu dindirmiş olsa da Cuma sabahı yine aynı kokunun etkisi tüm bölgeyi esir aldı.

“Levent Bahçeler sitesi yanındaki araziye gübre dökülüyor”

Whatsapp İhbar Hattımıza ulaşan bir vatandaş; İskele bölgesinde bulunan Levent Bahçeler sitesinde yaşadığını ve yaşadığı bölgede bulunan boş arazilere Levent İnşaatın kamyonlarca gübre boşalttığını iddia etti.

“Gübre kokusundan duramıyoruz” diyen vatandaşın bizlere ulaşan mesajı şu şekilde:

“Merhaba, mutlu günler dilerim. İskele Yeni açılan Arkın Otel bölgesinden Levent Bahçeler sitesinden yazıyorum. Bu gübre kokusundan duramıyoruz. Ciğerimize işliyor. Levent İnşaatın kamyonlarca site arkasındaki boş araziye gübre dökmesi sonucu bunu yaşıyoruz. İlgili bir haber yaparsanız ses getirir .İnanın cam ,kapı açamıyoruz. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler.”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu