BasketbolKıbrısManşetSpor

Vedat Kaner Vakfı ile basketbol coşkusu yaşandı

VEDAT KANER VAKFI BASKETBOLA DEĞER KATTI:
KKTC Basketbol Federasyonu’nun Vedat Kaner Vakfı katkıları ile organize ettiği Vedat Kaner Easy League ile Vedat Kaner Junior Easy League kapanış maçı ile tamamlandı. 8 hafta süren organizasyon 11 yaş altı ve 13 yaş altı çocukların skor rekabetinden uzak, keyifli ve öğretici bir basketbol dönemi geçirmelerini sağladı.

27 TAKIM, 350 SPORCU VE 98 MAÇ:
Vedat Kaner Easy League’de 11 takım, Vedat Kaner Junior Easy League’de ise 16 takımın mücadelesine sahne olan organizasyonda Junior League’de 52 maç ve Easy League’de 46 maç, toplamda 98 maç oynandı. 27 takımda yer alan 350 civarında sporcu süre alarak basketbolun keyfini yaşadı. 22 Haziran’dan itibaren oynanan maçlarda 11’i yeni hakem olmak üzere 20 hakem düdük çaldı. 22 farklı antrenörün de görev aldığı organizasyona aileler de büyük ilgi gösterdi.

TÜM SPORCULARA MADALYALARI VERİLDİ:
Soyer Aksu ile Akdeniz arasındaki kapanış maçı ile tamamlanan turnuva sonunda ödül töreni gerçekleştirildi. Rekabet ortamından uzakta, şampiyon belirlenmeyen turnuva sonunda tüm sporcular yanında, görev alan hakemlere ve koçlara madalya takdimi, Vedat Kaner Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Kaan Kaner, Mütevelli Heyeti Üyesi Didem Kaner ve vakıf ile federasyon yöneticileri tarafından verildi.

DİDEM KANER: BÜYÜK KEYİF ALDIK:
Vedat Kaner Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Didem Kaner ise basketbolun içinden gelen bir aile olarak bu alandaki çocuklara dokunmaktan son derece memnun olduklarını ifade ederek, organizasyonun çok güzel geçtiğini ve izledikleri maçlardan büyük keyif aldıklarını belirtti. Kendilerinin oynadığı dönemdeki çocukların şimdi kendi evlatlarını izlemek için maçlara geldiğini görüdüklerini ve çok duygulandıklarını dile getiren Kaner, “Ailelerin ilgisi çok iyiydi, çocukların üzerinde stres olmadan tümünün oynaması da önemliydi. Çok kabiliyetli çocuklar da gördük” dedi. Didem Kaner, çocuklarımızın dışa açılmasını ve Erten Gazi gibi başarılı sporcularımızın sayısının artmasını temenni etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu