KıbrısManşetSağlık

Şebnem Dağdelen: Verilen emeklere yazık!

Kurallara uymamanız sevdiklerinizden daha mı değerli?

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Radyograferlerinden Şebnem Dağdelen ve çalışma arkadaşları kurallara uymayan vatandaşlara seslendi.

GIYNIK ÖZEL – Taha Can GÜRLEK

Radyograger Şebnem Dağdelen ve çalışma arkadaşları sosyal medya hesabından pandemi bölümünde çalışan doktor ve sağlık personellerinin durumunu ve yaşadığı zorlukları paylaştığı videoda kurallara uymayan kişilere seslendi ve ‘Zorunlu olmadıkça evden çıkmayın’ diyerek evde kalın çağrısı yaptı.

Maske, mesafe ve hijyen kuralları başta olmak üzere koronavirüse karşı alınması gereken bireysel tedbirlere uymayanlara seslenen Dağdelen, “Bizler işimizi canla başla yapıyoruz. Sizler de üzerine düşen görevleri yerine getirin, zorunlu olmadıkça evden çıkmayın, maskenizi düzgün takın, mesafenizi koruyun” dedi.

Koronavirüsün ciddiyetini artık anlamalısınız diyen Dağdelen ‘ Kurallara uymamanız sevdiklerinizden daha mı değerli? Başınıza gelince mi keşke diyeceksiniz? En kötüsü de kurallara uymayıp, bireysel tedbirlerini almayıp pişkin bir şekilde suçu devleti yönetenlerde buluyorsunuz. Biz işimizi yapıyoruz. Siz de üstünüze düşen görevleri yapın. Evde kalın, zorunlu olmadıkça çıkmayın, maskenizi burnunuz açık şekilde değil, düzgün bir şekilde takın, mesafenizi koruyun. Aileniz ve sevdikleriniz için bu işi ciddiye alın” dedi.

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu