EğitimGenelKıbrısManşet

“VII. Bence Annem” konulu resim yarışması başladı

ALPET’in Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği yaparak geleneksel konuma getirdiği “VII. Bence Annem” konulu Resim Yarışması’nın 7.cisi bu yıl yapılıyor. Yarışma “ Geleceğimizi Çocuklarımız Belirleyecek” sloganı ile 06 – 26 Nisan 2022 tarihleri arasında olacak.

ALPET’in Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği yaparak geleneksel konuma getirdiği “VII. Bence Annem” konulu Resim Yarışması’nın 7.cisi bu yıl yapılıyor. Yarışma “ Geleceğimizi Çocuklarımız Belirleyecek” sloganı ile 06 – 26 Nisan 2022 tarihleri arasında olacak.

Çocuklara “ annelerine vermekte oldukları özel önemi anlatma olanağı yaratacak “ V11 Bence Annem” konulu Resim Yarışması Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı İlköğretim Dairesi ile koordine edilerek düzenlendi. Bugünden başlayarak 26 Nisan’a kadar sürecek yarışmanın sonuçları 08 Mayıs Pazar günü açıklanacak. Çocukların 4 grupta yarışacağı “VII. Bence Annem” konulu Resim Yarışması’nda gruplar ve kazanılacak ödüller şöyle:

“ İlköğretim Dairesi 4.ve 5. Sınıflar: Birinciye tablet, ikinciye 500 TL’lik Deniz Plaza Hediye Çeki, üçüncüye 250 TL’lik Deniz Plaza Çeki

İlköğretim Dairesi 1.2.ve 3. Sınıflar Birinciye tablet, ikinciye 500 TL’lik Deniz Plaza Hediye Çeki, üçüncüye 250 TL’lik Deniz Plaza Çeki

Özel Eğitim Öğrencileri: Birinciye tablet, ikinciye 500 TL’lik Deniz Plaza Hediye Çeki, üçüncüye 250 TL’lik Deniz Plaza Çeki

Okul Öncesi: Birinciye tablet, ikinciye 500 TL’lik Deniz Plaza Hediye Çeki, üçüncüye 250 TL’lik Deniz Plaza Çeki”

En çok öğrenci ile temsil edilen okula 2000 TL’lik teşvik ödülü de verilecek yarışmada ikisi üniversiteler biri de ALPET tarafından belirlenecek 3 kişilik jüri görev yapacak. Katılan her öğrencinin Katılım Belgesi ile onurlandırılacağı yarışmaya katılım koşulları şöyle belirlendi:

“ Yarışma okul öncesi, ilköğretim ve özel öğretim öğrencileri arasında düzenlenecek.

Yarışma 6 Nisan – 26 Nisan 2022 tarihleri arasında yukarıda belirtilen yaş grupları için geçerli olacak
Yarışmaya katılım her çocuk için ‘Bence Annem’ temalı resim çizimi ile gerçekleşecek. Çizimler A3 ve A4 boyutunda olup, boya cinsi kısıtlaması yoktur.

• Çizimler juri tarafından 4 gruba ayrılarak derecelendirilecektir. Birinci grup anaokulu, ikinci grup 1-2-3.sınıf, üçüncü grup 4 ve 5. sınıf, son olarak dördüncü grup özel eğitim öğrencileri olacaktır.

• 27,28, 29 Nisan 2022 tarihlerinde okullar dolaşılarak tüm resimler okul müdürlerinden teslim belgesi ile teslim alınacaktır.

• Katılımların geçerli sayılması için her resmin arkasına büyük harflerle AD SOYAD, DOĞUM TARİHİ, OKUL ADI ve VELİ TELEFON NUMARASI yazılmalıdır. Bilgilerden herhangi biri eksik olursa otomatik olarak katılım iptal olur.

• Katılan her çocuğa katılım belgesi verilecektir.

• Jüri değerlendirme sonucu 6 Mayıs 2022 Cuma günü olacaktır.

• Kazananların resimleri 8 Mayıs 2022 de internet sitemizde ve sosyal medyada yayınlanacaktır. Daha detaylı bilgi için 0392 444 0044 numaraları hat aranabilir”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu