GenelKıbrısManşetSağlık

Yasak ihlalleri polis denetimine takıldı!

Lefkoşa Yenişehir bölgesindeki Atilla Topaloğlu (Okullar) Sahası, pandemi tedbirleri kapsamında bugün tamamen boşaltıldı

Koronavirüs salgınını önlemek amacıyla alınan tedbirlerin uygulanması ve denetlenmesi hız kesmeden devam ediyor. Lefkoşa Yenişehir bölgesindeki Atilla Topaloğlu (Okullar) Sahası, pandemi tedbirleri kapsamında bugün tamamen boşaltıldı. Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında, sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen sahada yürüyüş yapmaya gelen vatandaşlar polis ekipleri tarafından uyarıldı. Polis ekipleri vatandaşların sahayı terk etmelerini istedi.


VİRÜSE MEYDAN OKUDULAR

Pandemi tedbirleri kapsamında bir çok vatandaş kurallara uyup duyarlılık gösterirken, bazı vatandaşların ise normal hayatlarına devam etmeleri tepkiye neden oldu. Yetkililerin ve uzmanların bütün uyarılarına rağmen bazı vatandaşların  spor yapma bahanesiyle virüse meydan okurcasına kalabalık şekilde sahada olması, evlerinde durumu izleyen vatandaşlar tarafından da tepkiyle karşılandı.

ŞERİTLER ÇEKİLDİ

Lefkoşa Türk Belediyesi de  koronavirüs salgınına karşı tedbirlerini arttırarak, açık hava spor aletlerine şeritler çekti ve spor aletlerini kullanıma kapattı.

GIYNIK ÖZEL – Taha Can GÜRLEK

Diğer Haberler

Başa dön tuşu