DünyaGenelManşet

Vitalik Buterin, Ukrayna’ya 4.9 milyon dolar değerinde 1.500 adet ETH bağışladı

Rusya-Ukrayna savaşında Rusya'yı saldırganlığı nedeniyle sürekli bir şekilde eleştiren Vitalik Buterin, 750’si blokzincir aktivistlerinden oluşan ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Unchain Fund'a, 750’si de Ukrayna hükümeti ve FTX ile birlikte birçok firmanın ortak girişimi olan Aid for Ukraine’e olmak üzere toplamda 1,500 adet Ethereum (ETH) bağışında bulundu.

Rusya-Ukrayna savaşında Rusya’yı saldırganlığı nedeniyle sürekli bir şekilde eleştiren Vitalik Buterin, 750’si blokzincir aktivistlerinden oluşan ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Unchain Fund’a, 750’si de Ukrayna hükümeti ve FTX ile birlikte birçok firmanın ortak girişimi olan Aid for Ukraine’e olmak üzere toplamda 1,500 adet Ethereum (ETH) bağışında bulundu. Söz konusu miktar şu anda 4.9 milyon dolar değerinde. Bu da Ukrayna’ya yapılan en büyük bağışlardan biri.

Diğer yandan, Ethereum’un yaklaşan Proof-of-Stake (PoS) geçişi, Mark Cuban ve Arthur Hayes gibi bazı isimlerin memnuniyet duygularını ifade etmesiyle heyecan yaratıyor. ETH %2’lik bir yükselişin ardından şu anda arsinex.com’da 3,267 dolardan işlem görüyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu