GenelKıbrısManşetSpor

Vücut geliştirmede uluslararası başarımız

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’na bağlı sporcularımız geçtiğimiz haftasonu iki farklı ülkede uluslararası şampiyonalarda podyuma çıkarak önemli dereceler elde ettiler.

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’na bağlı sporcularımız geçtiğimiz hafta sonu iki farklı ülkede uluslararası şampiyonalarda podyuma çıkarak önemli dereceler elde ettiler.

ÜÇ SPORCUMUZ ÜLKEMİZİ TEMSİL ETTİ

Makedonya’nın Üsküp şehrinde yapılan IFBB Diamond Cup şampiyonasında KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Başkanı Ali Dahlameroğlu yönetici ve uluslararası hakem olarak kafilede yer alırken bu yarışmada ülkemizi milli sporcular Hüseyin Çokbilen ve Elis Sakallı temsil etti. Macaristan’nın Budapeşte şehrinde yapılan IFBB FİTPARADE (NPC) Pro Qualifier şampiyonasında ise Sel Sarıtaş’ın yönetici ve antrenörlüğünde milli sporcu Mustafa Erdura podyuma çıktı.

İKİ İKİNCİLİK BİR ÜÇÜNCÜLÜK

Makedonya’da gerçekleşen şampiyonda Hüseyin Çokbilen Master Erkek Vücut Geliştirme kategorisinde ikinci olurken, Elis Sakallı da Gençler Bikini Fitness kategorisinde ikinci olarak kürsüye çıkmayı başardı. Elis aynı zamanda Kadınlar Bikini Fitnes kategorisinde de beşincilik elde ettiler. Macaristan’da gerçekleşen şampiyonada ise ülkemiz adına Mustafa Erdura fizik kategorisinde üçüncü olarak kürsüde yer almayı başardı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu