KıbrısManşet

WhatsApp neden çalışmıyor

WhatsApp neden çalışmıyor, mesajlar neden gitmiyor?

Popüler sosyal medya aracı Whatsapp çöktü mü sorusunun yanıtı an itibariyle aratılıyor. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta erişim sorunu yaşanıyor.

WhatsApp kullanıcıları 25 Ekim Salı günü sabah saatlerinde uygulama üzerinden mesaj göndermek istediklerinde mesajın gitmediğini farketmeleri sonrasında “WhatsApp çöktü mü, neden çalışmıyor, mesajlar neden gitmiyor, ne zaman düzelir?” şeklindeki sorular üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Henüz yetkili isimlerden açıklama gelmedi.

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? WHATSAPP NEDEN AÇILMIYOR?

Milyonlarca kullanıcı bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a girerek sevdikleriyle iletişim kurmak isteyenler, uygulamaya erişimde zorluk yaşadı. Whatsapp tarafından soruna ilişkin herhangi bir açıklama henüz yapılmazken, yaşanan sorunun ilerleyen saatlerde çözülmesi bekleniyor.

WHATSAPP NE ZAMAN DÜZELİR?

Dünyaca ünlü ve en çok tercih edilen platform WhatsApp’ta 25 Ekim 2022 saat 10.10 sıralarından itibaren çeşitli sorunlar yaşandığı kullanıcılar tarafından bildirilmeye başladı. Henüz açıklama gelmedi. Açıklama gelince haberimizde yer alacaktır.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu