DünyaGenelManşetYaşam

WhatsApp’tan yeni özellik: Dilediğiniz insanlardan gizleyebileceksiniz

WhatsApp yeni yenilikler eklemeye devam ediyor. Profil Fotoğrafı, Hakkımda ve Son Görülme ayarlarını sadece dilediğiniz insanlardan da gizleyebileceksiniz.

Popüler mesajlaşma programı WhatsApp yıl içindeki güncellemelerine bir yenisi daha ekliyor. Geçtiğimiz günlerde İOS uygulamasından Android cihazlara WhatsApp konuşma geçmişinin aktarılabileceğini duyurdu.

YENİ GÜNCELLEME İLE GELECEK

WhatsApp şimdide kullanıcıların belirli kişiler için ‘Son görülme, Profil fotoğrafı ve Hakkında’ kısmında sadece “Herkes, Kişilerim ve Hiç kimse” seçenekleri mevcuttu. Kullanıcılar söz konusu bilgilerini sadece bu seçeneklere göre saklayabiliyordu. Artık yeni gelecek olan güncellemeyle birlikte bilgilerinizi istediğiniz insanları seçerek onlardan da gizleyebileceksiniz.

Bir raporda, WhatsApp beta sürümünde uygulamanın hem Android için hem de iOS beta sürümleri için güncellenmiş gizlilik ayarları üzerinde çalıştığı belirtildi. Güncellemenin, mevcut Herkes, Kişilerim ve Hiç Kimseye ek olarak, kullanıcıların ‘Son Görülme’, Profil Fotoğrafı ve ‘Hakkında’ durumlarını belirli kişilerden gizlemelerine izin veren yeni bir “Kişilerim Hariç” seçeneği ekleyeceği duyuruldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu