KıbrısKültür SanatManşetToplum

Winds Of Rotary’e sayılı günler kaldı!

Girne Amfitiyatro’da 30 Temmuz’da gerçekleşecek Winds of Rotary Konseri basına .

Girne Amfitiyatro’da 30 Temmuz’da gerçekleşecek Winds of Rotary Konseri basına aktarıldı

MUHTEŞEM BİR MÜZİK ŞOVU
Kıbrıs, Almanya ve dünyanın çeşitli bölgelerinden 150 kişilik müzisyen kadrosu ile 30 Temmuz’da Girne Amfitiyatro’da gerçekleşecek Winds of Rotary Konseri basın toplantısı yapıldı. Girne Belediyesi ve Almanya Almanya’nın Georgensgmünd Belediyesi iş birliğinde hayat bulacak olan Winds of Rotary Konseri basın toplantısı, Girne Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Basın Toplantısı’nda Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, konserin yapımcısı ve orkestra şefi Turgay Hilmi, orkestra şefleri ile solistlerinin yanı sıra sponsorlar ve katkı koyanlar yer aldı.

TÜM GELİR BAĞIŞLANACAK
Bach, Beethoven, Andrew L. Webber ve Kamran Aziz’in birbirinden eşsiz bestelerinin seslendirileceği Winds of Rotary ekibinde; Turgay Hilmi, Elke Völker ve Jens Lohmüller şef olarak yer alıyor. Ayrıca Gözlem Özdeğirmenci, Eser Öktem, Zübeyde Yıldız ve Nice Kabeya’nın solistliği üstleneceği konserde; Kıbrıs Sanat’ın yetenekli müzisyenleri, LGV Nürnberg Konser Korosu ve Vox Africa Korosu da yer alıyor.

BİLET ALMAK İSTEYENLER
Girne Belediyesi Sosyal İşler Amirliği’nden verilen bilgiye göre konser biletleri www.kibrisbiletcim.com adresinden online olarak veya Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Girne Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme ve Sosyal Yaşam Merkezi (eski belediye binası), Beylerbeyi Muhtarlığı, Ozanköy Muhtarlığı, Doğanköy Muhtarlığı, Zeytinlik Muhtarlığı, Karaoğlanoğlu Muhtarlığı ile Lefkoşa Türk Belediyesi ve Mağusa Belediyesi’nden temin edilebileceği belirtildi. Konser bilet fiyatları ise 300 TL olarak açıklandı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu