KıbrısManşet

Yağlı elleri ile servis yaptı!

Lefkoşa Mardo'da servis çalışanı müşterilerine makine yağı bulaşmış elleri ile servis yaptı.

Dünya salgın hastalıkların pençesindeyken ve sağlık kurallarına ekstra özen gösterilmesi gerekirken, Lefkoşa Köşklüçiftlik’te hizmet veren Mardo Cafe Restoran’da makine yağı bulaşmış elleri ile servis yapan çalışan tepkilere neden oldu.

Özellikle salgın hastalıkların kol gezdiği kış mevsiminde çalışanların kirli makine yağı bulaşmış elleriyle yaptığı servis, gazetemizi harekete geçirdi.

Birçok müşteriyi ağırlayan işletmede, servis elemanı olarak çalıştırılan yabancı uyruklu şahısların kıyafet ve kişisel öz bakımlarını tam olarak yapmaması da işletmenin özensiz olduğu kanısına neden oldu.

Yerinde gözlem yaptığımız işletmede, yabancı uyruklu bir çalışanın dondurma sipariş eden bir müşteriye makine yağı bulaşmış elleri ile servis yapması objektiflerimize yansıdı.

Çocuklu ailelerin de tercih ettiği mekândaki hoş olmayan görüntülere müşteriler de tepki gösterdi.

Kış aylarında artan hastalıklara dikkat çeken işletme müşterileri ve gazete personelimiz, “Böylesi bir işletmede yağlı ellerle servis yapılmasını kabul etmemiz mümkün değil. Yetkililerin haberimizi ihbar olarak kabul edip harekete geçmesi çağrısında bulunuyoruz” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu