KıbrısManşetMotor SporlarıSpor

Yağmur çamur dinlemediler

“Baştaşlar Plümer Kros Yarışı” adıyla yapılan ve 4x4 arazi tipi araca sahip herkese açık olan offroad  yarışı şenlik havasında geçti

“Baştaşlar Plümer Kros Yarışı” adıyla yapılan ve 4×4 arazi tipi araca sahip herkese açık olan offroad  yarışı şenlik havasında geçti.

OFFROAD DA 2020 SEZONU TAMAMLANDI

Kuzey Kıbrıs Offroad Derneği (KKORD), geçtiğimiz pazar günü, Plümer Koruluğu’nda organize ettiği Baştaşlar Plümer Kros Yarışı ile 2020 sezonunu tamamladı. Kalabalık bir seyirci grubunun takip ettiği yarış esnasında tepelerin üzeri seyirciler ve mangallarla doldu.

2000 CC ALTINDA COŞAR’LAR KAZANDI

Yarışta motor gücü 2000cc. altı olan araçların kategorisinde Vedat Coşar-Mehmet Coşar ikilisi birinci, Kubilay Ugantaş-Pınar Binicioğlu ikilisi ikinci ve Çağrı İskit-Hayriye Akan ikilisi üçüncü oldu.

2000 CC ÜZERİNDE BAYAR-MENTEŞOĞLU BİRİNCİ

2000cc. üzeri araçların olduğu kategoride ise Celal Bayar –Caner Menteşoğlu birinci, Adil Aroğlu-Gizem Aşkan ikilisi ikinci ve aynı dereceyi elde eden Mehmet Kanlı-Mustafa Kumru ikilisi ile Ahmet Karaçanlı-Ali Kaçakbaflı ikilisi üçüncü oldu.

KADINLARDA ZAFER ÇANKAYA’NIN

Kadınlarda Dervişe Çankaya –Bilgi Gülakdeniz ikilisi birinci, Nefise Çelik-Ayten Topal ikilisi ikinci ve Hayriye Akan-Çağrı İskit ikilisi üçüncü oldu.

ÖDÜLLER BAŞTAŞ VE KARAOKÇU’DAN

Yarış sonunda yapılan ödül töreninde dereceye girenlere ödüllerini Baştaşlar Construction direktörü Ahmet Baştaş ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu takdim etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu