KıbrısManşet

Yakın Doğu İlk ve Anaokulu PCR testlerinin sonuçları paylaşıldı

Yakın Doğu İlkokulu ve Anaokulu’nda gören yapan öğretmenler ve çalışanlara yapılan PCR test sonuçları da negatif olarak açıklandı

Yakın Doğu Üniversitesi bünyesinde bulunan Yakın Doğu Koleji öğretmen ve çalışanlarına yapılan PCR test sonuçlarının tümünün negatif çıkmasının ardından Yakın Doğu İlkokulu ve Yakın Doğu Anaokulu öğretmen ve çalışanlarına da PCR testleri yapıldı.

Hafta arasında Yakın Doğu Koleji’ndeki 1 öğretmenin koronavirüse yakalanmasının ardından okul genelinde başlatılan tarama kapsamında lise, ortaokul, ilkokul ve anaokul çalışanları ile öğretmenlerine PCR testleri yapıldı.

Yakın Doğu Koleji’nde pozitif çıkan öğretmen halen karantinada bulunurken, öğretmen ile temaslı olarak karantinada bulunan 8 öğretmen dahil toplam 175 öğretmenin PCR testlerinin dün negatif çıktığı açıklanmıştı. Yakın Doğu İlkokulu ve Yakın Doğu Anaokulu öğretmen ve çalışanlarına da dün PCR testleri yapıldı ve sonuçlar bugün açıklandı.

Yakın Doğu Anaokulu ve Yakın Doğu İlkokulu’ndaki 165 öğretmen ile sekreter, güvenlik ve diğer çalışanlar dahil toplam 195 kişinin PCR testlerinin negatif çıktığı duyuruldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu