GenelKıbrısManşet

Yakın Doğu’dan çifte şampiyonluk

Okul sporlarında Şampiyon Melekler Sezonu Ortaokullar arası (Yıldızlar) Badminton Şampiyonası yapıldı

OKUL SPORLARINDA HEYECAN YENİDEN BAŞLADI

Türkiye’de yaşanan deprem felaketinin ardından acılarımız halen devam ederken gerek öğrencilerin gerekse de toplumumuz için en önemli toparlanma motivasyonlarından biri olarak görülen spor müsabakaları ülke genelinde yeniden start alırken okul sporları da başladı.

ŞAMPİYON MELEKLER SEZONU OLARAK OYNANIYOR:

Bakanlık tarafından alınan karar doğrultusunda 2022-2023 okul sporları “Şampiyon Melekler Sezonu” olarak oynanmaya başladı. Bu çerçevede Ortaokullarasın (Yıldızlar) Badminton Şampiyonası dün Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda düzenlendi. Şampiyona öncesinde Türkiye’deki deprem felaketinde aramızdan ayrılan Şampiyon Melekler Takımımız ile birlikte depremde tüm hayatını kaybedenler anısına saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

KIZLRADA VE ERKEKLERDE ŞAMPİYON YAKIN DOĞU KOLEJİ:

Şampiyonada Yakın Doğu Koleji hem kızlarda hem de erkeklerde ortaokullar arası KKTC şampiyonu olarak çifte mutluluk yaşadı. Kızlarda ikinciliği Şht. Hüseyin Ruso Ortaokulu, üçüncülüğü 19 Mayıs TMK, dördüncülüğü Necat British Koleji elde etti. Erkeklerde ise ikinciliği Türk Maarif Koleji, üçüncülüğü Necat British Koleji ve dördüncülüğü de 19 Mayıs TMK aldı. Müsabakaların ardından düzenlenen törende dereceye giren okullara kupa ve madalyaları bakanlık yetkilileri tarafından takdim edildi.

TAKIMSAL DERECELER:

KIZLAR

  1. YAKIN DOĞU KOLEJİ
  2. ŞHT. HÜSEYİN RUSO ORTAOKULU
  3. 19 MAYIS TMK

4.NECAT BRITISH COLLEGE LEFKOŞA

ERKEKLER

  1. YAKIN DOĞU KOLEJİ
  2. TÜRK MAARİF KOLEJİ
  3. NECAT BRITISH COLLEGE LEFKOŞA

4.19 MAYIS TMK

Diğer Haberler

Başa dön tuşu