KıbrısManşet

Yalınkaya basın açıklaması

BES Başkanı Mustafa Yalınkaya, Belediyelerin görev yetki sorumluluklarını belirleyen bu yasa, biran önce çok ivedi bir şekilde tüm tarafların uzlaşarak üstünde çalışılarak düzeltmeli ve yasallaşmalıdır.

-GIYNIK CANLI TAKİP
Belediye Emekçileri Sendikası Başkanı Mustafa Yalınkaya, 51/95 sayılı Belediyeler Yasası’nda yapılmasını talep ettikleri reformla ilgili, komite toplantısı öncesi Meclis önünde basın açıklaması yaptı
27 yıl sonra bir yasa gündeme geldi. Belediyelerin görev yetki sorumluluklarını belirleyen bu yasa, biran önce çok ivedi bir şekilde tüm tarafların uzlaşarak üstünde çalışılarak düzeltmeli ve yasallaşmalıdır. Reform istiyorsanız alırsınız bu yasası bir güzel çalışırsınız, muhalefeti de sendikaları da yanınıza alırsınız bu yasayı yaparsınız ve belediyelerin önünü açarsınız. 28 belediyede siz üzerinize düşen sorumlulukla birlikte ve de katkı paylarıyla birlikte görevinizi yerine getirirseniz işte zaman halk gerçek anlamda belediyecilik hizmeti alır. Bu yasanın yakından her gün takipçisi olacağız. Bize tarih versinler şu tarihte görüşmeye başlayacağız şu tarihte bitireceğiz desinler; havada kalmasın.

Bütün endişemiz ne emekçilerimizin zarar görsün ne de halkımızın mağdur edilsindir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu