Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Yangının çıkış nedenine ilişkin incelemeler devam ediyor

Yeni Erenköy Sağlık Ocağı’nın güneyinde, dere yatağı içerisinde meydana gelen yangın, Orman Dairesi, İtfaiye Teşkilatı, Sivil Savunma ve Barış Kuvvetleri ekiplerinin hızlı ve koordineli müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Yeni Erenköy Sağlık Ocağı’nın güneyinde, dere yatağı içerisinde meydana gelen yangın, Orman Dairesi, İtfaiye Teşkilatı, Sivil Savunma ve Barış Kuvvetleri ekiplerinin hızlı ve koordineli müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

Yangının çevreye yayılmasının önüne geçilirken, bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Yangının çıkış nedenine ilişkin incelemeler devam ediyor.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş, olayla ilgili yaptığı değerlendirmede, sadece kurumların değil, tüm toplumun yangınlarla mücadelede sorumluluk taşıdığına dikkat çekti. Çavuş, “Bugün Yeni Erenköy’de gösterilen hızlı refleks ve dayanışma, bu bilinçle hareket ettiğimizde ne kadar güçlü olduğumuzu bir kez daha ortaya koymuştur” dedi.

Bakan Çavuş ayrıca, yangına müdahale eden tüm ekiplere ve duyarlılık gösteren vatandaşlara teşekkür ederek, özellikle riskli yaz aylarında en küçük dikkatsizliğin dahi büyük felaketlere yol açabileceğini vurguladı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu