KıbrısManşet
Yangının elektrik tellerinden çıktığı belirlendi
Girne’de, “kaçış yolu” olarak bilinen Boğazyolu Caddesi ile Doğanköy güney çıkışı ve Eminağa Garden bölgesini Girne-Lefkoşa ana yoluna bağlayan bağlantı yolunda, evlere yakın bir alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangının elektrik tellerinden kaynaklandığı tespit edildi.

Polis basın subaylığından verilen bilgiye göre 15 Ağustos 2025, saat 10:45 sıralarında Girne Ciklos Mevkii ile Doğanköy arasında, dere yatağı içerisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Yangına Polis, İtfaiye, Orman Dairesi, Sivil Savunma ve Girne Belediyesi Zabıta ekipleri ile askeri personel ve iş makineleri müdahale ediyor. Yangın sonucunda dere yatağı içerisindeki makilik alan, çam ağaçları ile çöp ve molozlar zarar gördü.
Yangın kontrol altına alınmış olup, soğutma çalışmaları devam ediyor.






































