GenelKıbrısManşet

Yarı finalistler belli oldu

HENTBOLDA KTSYD KUPASI BAŞLADI:

Hentbolda 3 Şubat Cuma günü sona erecek olan KTSYD Kupası önceki gün oynanan 3 ön eleme maçıyla başladı. Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda yer alan ve kadınlarda 2, erkeklerde ise 1 karşılaşmanın oynandığı KTSYD Kupası’nda kadınlarda DİGEM ve Miracle Esentepe, erkelerde de Yükseliş adını yarı finale yazdıran takımlar oldu.

 

KADINLARDA DİGEM VE MİRACLE ESENTEPE YARI FİNALDE:

Kadınlar mücadelesinin ilk karşılaşmasında Ozanköy ile DİGEM takımları karşı karşıya geldi. İlk devresini rakibi Ozanköy karşısında 22-11 önde kapatan DİGEM, karşılaşmadan da 39-26 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı. Kadınlardaki ikinci maçta Miracle Esentepe ile Yükseliş takımları karşılaştı. Oyunun genelinde üstünlüğünü elinde tutan Miracle Esentepe maçın ilk devresini rakibi Yükseliş karşısında 20-7 önde kapatırken, etkili oyununu ikinci yarıda da devam ettirerek sahadan 43-13 galip ayrılarak yarı finale yükseldi.

 

ERKEKLERDE YARI FİNALİST YÜKSELİŞ:

KTSYD kupası erkekler mücadelesinde MGA ile Yükseliş takımları karşı karşıya geldi. Oyunun genelinde iyi olan taraf Yükseliş olurken, ilk devreyi rakibi MGA karşısında 21-13 önde kapatan Yükseliş, maçı da 36 – 22 kazanarak adını yarı finale yazdırdı. Kupada yarı final karşılaşmaları 1 Şubat Çarşamba günü oynanacak ve finalistler belirlenecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu