DünyaGenelManşet

“Yaşayan Nostradamus” zombilerin geleceğini öngörüyor

"Yaşayan Nostradamus" lakaplı bir kahin, çeşitli kehanetlerde bulunduğu listesiyle "zombi"lere ve çeşitli felaketlere karşı uyardı.

“Yaşayan Nostradamus” lakaplı bir kahin, çeşitli kehanetlerde bulunduğu listesiyle “zombi”lere ve çeşitli felaketlere karşı uyardı.

36 yaşındaki Brezilyalı Athos Salomé, korkutucu özellikler taşıyan kehanetleriyle dünyaca ünlü kahinler Nostradamus ve Baba Vanga’nın izinden gidiyor.

Daily Star’ın haberine göre, Salomé, Rusya’nın Ukrayna’yı işgali, Covid-19 ve İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in bu yılki ölümüne kadar birçok öngörüsünün halihazırda gerçekleştiğini iddia ediyor.

Şimdi de Salomé, 2023, 2024 ve 2026 yılları arasında gerçekleşmesini umduğu ve dünya için büyük ölçüde kötü olan olayları kaleme aldı.

28 Mart 2021’de yazılan 14 kehanetten altısında, kahin, insanlara fiziksel ve zihinsel işkence yapıldığı konusunda uyarıyor.

“ZİHİNSEL SALGINLAR GÖRÜLECEK”

Salomé, “Birçok kafa kesilecek, özellikle kan ve psikolojik işkence uygulanarak nüfus manipüle edilerek insanlar zombiler gibi yaşayacak.”

“Acı ve keder anında zihinsel bozukluklar artacak ve zihinsel salgınlar meydana gelecek, insan zihninin dengesini bozacak ve intihar, depresyon ve ölümü tetikleyecek. Hazır olun, çünkü sayı üç katına çıkabilir ve öldürecek olan sadece virüs değil” diyor.

Athos’un İncil’e dayalı kehanetlerinden bir diğeri, iklim değişikliği deniz seviyelerinin yükselmesine neden olduğu için sular altında kalan “kirliliğin ve kibirin yol açtığı” bir devlet veya ulus olarak yorumlanabilir.

11 EYLÜL GİBİ Mİ OLACAK?

Bir başka rahatsız edici uyarıda da: “Gökyüzünde kara bulutlar toplanacak, terör ve gerginliğe neden olacak.”

“Sıcak bir günde hava kuruyacak, rüzgar bir kasırgaya dönüşecek, ayları, yıldızları ve takımyıldızdaki her şeyi kaplayacak ve gündüzü gece gibi gösterecek.”

“O yerden hiç kimse kurtulamayacak, yalnızca iman edenler ve Rab’bin gazabını bilmesi gerekenler.”

“Dinle, dua et ve izle, yeryüzüne vuracak ışınlar çok güçlü olacak – bir kez daha okyanusu yükseltebilecek ve o yerin değerli topraklarını yutabilecekler” cümleleri yer alıyor.

Ünlü kahin, kehanetlerine bilimsel destek eklemek için bir dil uzmanına da başvurdu. Yine Brezilya’da INVEP Direktörü olarak görevi yalanları tespit etmeyi içeren Thiago Luigi’ye göre, Athos blöf yapmıyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu