KıbrısManşet

“Yazılıp, çizilenler 20 bin turizm emekçisini kırıyor”

Çağıner, turizmde sadece emek gibi güç ve kuvvetin yetmediğini, kalp ve ruhu da katmak gerektiğini ifade etti.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Dimağ Çağıner, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, turizmin içinde büyüdüğünü dile getirdi.

Turizmde sadece emek gibi güç ve kuvvetin yetmediğini, kalp ve ruhu da katmak gerektiğini ifade eden Çağıner, sözlerinde şunlara değindi:

“Turizm ile çocuk yaşta tanıştım; her yıl yazda acapulco ya gider orda ne iş verirlerse bir çocuk olarak yapmaya çalışırdım. Hep çalışanın yanında büyüdüm, bazen yasak olduğu için gizli çalışanların oynadığı adını bilmediğim kağıt oyunun gözetmenliğini yaptım diğer gün lojman olmadığı İçin hep birlikte çadırda uyuduk. Hayatımın en güzel zamanlarıydı.O gün bugün bir iş adamı olarak imkanlarım doğrultusunda çalışanımın yanında olmaya çalıştım bilerek haklarını yemedim yemişsem de önce Allah’tan sonra emekçilerimden af diliyorum. İki gündür sektör olarak işitmediğimiz laf kalmadı. Herkes sanıyor ki oteller bir gemi ve bir çalışanı var o da patronun kendisi ama değil insan emeği yoğun bir iş otelcilik ve turizm üstüne üstlük sadece fabrikada da ki emekçi gibi güç kuvvet de yetmez kalbinizi ruhunuzu katmanız da gerekiyor. İşte bu yazılan çizilenler patrondan çok 20 bin turizm emekçisinin kalbini kırıyor. Sadece bilginiz olsun istedim.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu