GenelKıbrısManşetSiyaset

YDP başkanlık seçimlerinde üç ilçede Arıklı önde

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) üyeleri, bugün yeni genel başkanını seçmek için sandık başına gitti. Genel Başkanlık için mevcut Genel Başkan  Erhan Arıklı ile  Genel Sekreter Talip Atalay yarıştı. Üç ilçede Arıklı önde.

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) üyeleri, bugün yeni genel başkanını seçmek için sandık başına gitti. Genel Başkanlık için mevcut Genel Başkan  Erhan Arıklı ile  Genel Sekreter Talip Atalay yarıştı.

Lefkoşa sandığında 707 oy sayıldı. Sayıma göre 493 oy Erhan Arıklı, 203 oy Talip Atalay ve 11 oy geçersiz olarak sayıldı. Girne sandığında 1024 oy sayıldı. Sayıma göre 691 oy Erhan Arıklı, 320 oy Talip Atalay, 13 oy geçersiz olarak sayıldı. Lefke sandığında ise 62 oy sayıldı. Sayıma göre 49 oy Erhan Arıklı, 12 oy Talip Atalay ve 1 oy geçersiz olarak sayıldı. Sayım işlemi sürüyor

Arıklı: Kaybeden yok, Kazanan YDP

Güzel bir kurultay olduğunu ve tatsızlıklara izin verilmediğini söyleyen Arıklı, “Kaybeden yok. Kazanan YDP. Parti canlandı ve ivme kazandı” diye konuştu. Arıklı ayrıca, Milletin Partisi ile 5 Mayıs tarihinde birleşme kurultayı da yapacaklarını açıkladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu