KıbrısManşetPolisiye – Adli

Yengesine tacizde bulunan adam mahkemeye çıkarıldı

Lapta bölgesinde meydana gelen darp ve cinsel taciz suçlarından tutuklanan Ş.K (E- 58) tutuklanarak bugün Girne Kaza Mahkemesinde çıkarıldı.

Lapta bölgesinde meydana gelen darp ve cinsel taciz suçlarından tutuklanan Ş.K (E- 58) tutuklanarak bugün Girne Kaza Mahkemesinde çıkarıldı. Lapta polis karakolunda görevli polis memuru Hüseyin Tosun, zanlının Lapta bölgesinde aralarında ailevi sorunlar yüzünden tartıştığı ölmüş abisiniLapta bölgesinde meydana gelen darp ve cinsel taciz suçlarından tutuklanan Ş.K (E- 58) tutuklanarak bugün Girne Kaza Mahkemesinde çıkarıldı.n 17 yaşındaki oğlunu sopa ile darp ettiğini söyledi. Polis, zanlının şikayet üzerine aynı gün tutuklandığını, soruşturma aşamasında darp edilen çocuğun annesi, zanlının yengesinin bir şikayette daha bulunduğunu ifade etti.

Polis, yapılan şikayette zanlının 2019 yılı Haziran ayında yengesinin bahçesi içerisinde bulunduğu esnada pantolonunu çıkarıp yengesine cinsel organını gösterdiğine dair şikayet yapıldığını ifade etti. Polis, bu yönde de zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını söyledi. Polis memuru, alınacak ifadeler cinsel taciz ve darpla ilgili soruşturma yapılacağını belirterek, zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme ise zanlının bir gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu