GenelKıbrısManşet

Yeni Antis görücüye çıktı

Girne Karaoğlanoğlu bölgesindeki Antis Halk Plajı, yaz sezonuna hazırlanıyor

YILIN 12 AYI HİZMET VEREBİLECEK

Girne Belediyesi’ne ait olan plajda yenilenme süreci hız kazandı. Sadece yaz aylarında değil, yılın her ayında halkın kullanımına hizmet edecek bir alan yaratılmaya çalışılırken, büyük küçük her yaştan vatandaşın taleplerine de yanıt verecek bir tesis hazırlanıyor.

TÜM GELİR GRUBUNDAN VATANDAŞA UYGUN

Hizmet kalitesinin artırıldığı plajda ciddi değişiklikler öngörülüyor. Çocuk oyun parkı, spor alanları, kapalı kafeterya bölümü, yeni duş ve tuvaletler, yeni otopark alanları, ek güneşlenme alanları ve yeni oturma bölümlerinin eklendiği Antis Halk Plajı, tüm gelir gruplarından vatandaşa da hitap edecek.

“YENİ GİRNEYİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Bölge genelinde belediye tesislerinin sayısı ve hizmet kalitesi artırılmaya çalışılırken, vatandaşın da tesislerden maksimum verim alması hedefleniyor. İlerleyen günlerde Sahil Yolu projesinin de hayat bulması beklendiği duyuruldu. Girne Belediyesi Başkanı Murat Şenkul yenilikler ile ilgili yaptığı açıklamada “ Yeni Girne’yi hep birlikte inşa edeceğiz dostlar, kentte yaşayan herkesin bu topraklara bizim duyduğumuz tutku ile bağlanmasını sağlamayı asli görevimiz olarak görüyoruz ve diyoruz ki: Biz Birlikte Girneyiz” diye vurguladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu