KıbrısManşetToplum

Yeni ışıkları belediye yaptı ama arızalı ışıklarla alakası yok!

Pazartesi günü Girne’de gerçekleşen ölümlü trafik kazası sonrası, kazanın bulunduğu bölgedeki trafik ışıklarının arızalı olması iddiası infial yarattı

Pazartesi günü Girne’de gerçekleşen ölümlü trafik kazası sonrası, kazanın bulunduğu bölgedeki trafik ışıklarının arızalı olması iddiası infial yarattı.

Bu sabah aynı bölgede arızalı olduğu iddia edilen trafik ışıklarının onarılması çalışması ve bölgenin trafik akışının trafik polisleri kontrolünde yapılması ise iddiaları güçlendirdi.

Girne Belediyesi tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamalarla , belediyenin trafik ışıklarına herhangi bir müdahalesinin ve müdahale hakkının olmadığı kesin bir dille belirtildi. Yapılan açıklama Girne Belediyesi Başkanı Murat Şenkul’un geçtiğimiz günlerde Yeni Liman Çemberi çalışmaları hakkında verdiği bilgileri akıllara getirdi.

Şenkul söz konusu açıklamada ; “Bu akşamdan itibaren ışıkları devreye koyarak trafik hamlemizin 2.ci etabını bitirip, 3.cü etap planlamasına geçeceğiz ve okulların ara döneminde de onu hayata geçireceğiz” diyerek ışıkların Girne Belediyesi tarafından hayata geçirilmiş olduğunu ima etmişti.

Yapılan iki farklı açıklama; “Şenkul, işine geldiği gibi” dedirtti…

Diğer Haberler

Başa dön tuşu