KıbrısManşet

Yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz itibariyle başladı

Miracle Değirmenlik bu sezon AKSA Süper Lig şampiyonluğu hedefiyle yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz itibariyle başladı. 

Miracle Değirmenlik bu sezon AKSA Süper Lig şampiyonluğu hedefiyle yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz itibariyle başladı. 

Hakan Törehan başkanlığında konulan hedefler doğrultusunda 1. Lig’den Süper Lig’e çıkmayı başaran Miracle Değirmenlik, 2022-2023 sezonunda da tarih yazmak için Süper Lig şampiyonluğu hedefiyle ülkedeki tüm kulüpler arasında hazırlıklara başlayan ilk kulüp oldu.

Tecrübeli teknik adam Mehmet Bolkan önderliğinde oluşturulan teknik kadro ve yapılan flaş transferlerle futbolda ses getiren ve tüm dikkatleri üzerine çeken kulüp Miracle Değirmenlik ilk idmanını dün Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda gerçekleştirdi. 

Sezonun ilk idmanına korunan mevcut kadro ile birlikte yeni transferlerin de tümü katılırken Miracle Değirmenlik adeta gövde gösterisi yaptı. 

Teknik patron Mehmet Bolkan yaptığı açıklamada kendilerini çok zor bir görevin ve hedefin beklediğini belirtirken 30 yıllık kariyerinde 17 kupa sahibi olduğunu ve sorumluluğunun da bilincinde olduğunu ifade etti.
Ülkemizde başarının sadece şampiyonluk olduğunu söyleyen Bolkan bu yolda oluşturulan kadro, yapılan transferler ve yapılacak transferlerle bunu başarmak için sezonu bu kadar erken açtıklarını belirtti. 

Bolkan, şampiyonluk yolunda çok çalışacaklarını bu sezon adına yıldızlarla dolu bir takımı, bir birine bağlı gerçek bir takım haline getirerek, şampiyonluğa inanan bunun için mücadele eden ve sonunda tarih yazacak bir ekip olarak sezona gireceklerini ve mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. Bolkan bu yolda tüm imkanları sunan başkan Hakan Törehan ve Ebru Törehan’a da çok teşekkür etti. 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu