ManşetSpor

Yenicami Ağdelen Kulübü’nden açıklama

Yenicami futbolcusu Mete Sağır’ın disipline sevk edildiğini kararına yönelik Yenicami Ağdelen Kulübü'nden açıklama geldi.

17 Ekim akşamı oynanan Yenicami – Merit Alsancak Yeşilova karşılaşmasında Yenicami futbolcusu Mete Sağır’ın Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu soruşturma merciinin araştırması sonucu disipline sevk edildiğini kararına yönelik Yenicami Ağdelen Kulübü’nden açıklama geldi.

Geçen hafta oynanan YAK/ M.Alsancak Yeşilova maçında futbolcu Mete ile ilgili çıkan haberlerin ve federasyonun aldığı disiplin kuruluna sevk kararının yanlış olduğunu açıklayan Yenicami Ağdelen Kulübü, “Şöyle ki Futbolcumuza bileklik kendisine maçın oynandığı gün değil, maçın ertesi günü yani Cumartesi günü takılmıştır. Mete’nin Cuma günü (yani maçtan hemen önce) ve Cumartesi yaptığı testler de negatif olarak çıkmıştır. Merit Alsancak Yeşilova yöneticilerinin böylesine hassas bir konuda eyyamcılık yapması etik değildir. Zaten maç sırasında da yaptıkları ortadadır. Kamuoyunu bu konuda yanlış bilgilendirerek gündemi değiştirme yoluna gitmelerini hayretle izliyoruz…” ifadelerine yer verildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu