EkonomiKıbrısManşetSürmanşet

Özyalçın: Yenilikçi projelerimizi 2021’de de sürdüreceğiz

27 yıldır inşaat ve yap-sat sektörü yanında çeşitli alanlarda da hizmet sunan Özyalçın Group Direktörü Yağmur Özyalçın 2021’den oldukça umutlu

GIYNIK EMLAK (PROPERTY) ÖZELGıynık Emlak (Property) Gazetesi, bugün manşetinde ülkemizin başarılı iş kadınlarından Yağmur Özyalçın’ı konuk etti

27 yıldır inşaat ve yap-sat sektörü yanında çeşitli alanlarda da hizmet sunan Özyalçın Group Direktörü Yağmur Özyalçın 2021’den oldukça umutlu:  “Pandemi nedeniyle 2020 hedeflerine istenen düzeyde ulaşamasak da 2021’in ikinci çeyreğinden itibaren projelerimizden verim alacağız”

ÖZYALÇIN GROUP’UN 2021 HEDEFLERİ

KKTC’nin önde gelen firmalardan Özyalçın Group’un Direktörü Yağmur Özyalçın, pandemi nedeniyle 2020’de istedikleri hedefleri tutturamadıklarını ancak, 2021 yılından oldukça ümitliyiz olduklarını söyledi. Yağmur Özyalçın grubun 2021 yılı hedeflerini şöyle özetledi: 2021’de yeni yaşam alanları konseptleri ve emlak pazarlama alanında kendimizi geliştirmemiz gereken ve ikinci çeyrekten sonra verim almaya başlayacağına inandığımız bir yıl olacak. Yıl içinde Girne’de dört farklı proje açmayı hedefliyoruz. Güvendiğimiz ve hem ülke ekonomisine hem de topluma değer kattığına inandığımız mimarilere sahip farklı projelerin de müteahhitliğini yapacağız. Çevreye duyarlı ve sürdürülebilir bir anlayışla tasarladığımız inşaat projelerimize ek olarak, Özyalçın Enerji Ltd.’e ait olan In-Charge elektrikli araç şarj ünitelerimiz ile de Kuzey Kıbrıs’ın pek çok yerinde faaliyete geçmeyi hedefliyoruz.

GRUP ÇEŞİTLİ ALANLARDA FAALİYETTE

Yağmur Özyalçın’ın ifadeleriyle Özyalçın Grup, asıl faaliyet alanı olan inşaat ve yap-satın (Özyalçın Construction) yanı sıra, petrol istasyonu (Yeşiltepe Petrol), elektrikli araç şarj istasyonu (Özyalçın Enerji ve In-Charge) ve araba kiralama (Kyrenia Hill Rent-a-car) konularında da hizmet veren, sektörde 27 senelik deneyime sahip, oldukça dinamik bir şirketler grubu olarak, iş dünyasında haklı bir saygınlığa sahip.

YAĞMUR ÖZYALÇIN KİMDİR?

Lefkoşa doğumlu Yağmur Özyalçın, ilk ve orta öğrenimini sırasıyla 23 Nisan İlkokulu, 19 Mayıs Türk Maarif Koleji ve ardından Türk Maarif Koleji’nde tamamladı. Yüksek öğrenim için gittiği İngiltere’de, University of Wolverhampton’da Mimarlık ve Emlak Gelişimi bölümlerini birincilikle bitirdi.

Babası Oğuz Özyalçın’ın vefatının ardından 2013 yılında ikiz kardeşi Yaprak Özyalçın ile adaya dönerek Özyalçın Şirketler Grubu’nun başına geçti.

Yağmur Özyalçın, şirketlerdeki direktörlük görevlerinin yanı sıra, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Meclis’inde ve Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Yönetim Kurulu’nda aktif rol üstleniyor.

Çok iyi derecede İngilizce ve iyi derecede Almanca bilen, Yağmur Özyalçın, pek çok farklı alanda sosyal sorumluluk projelerine katkı koymasının yanı sıra, her sene belirlediği sayıda ihtiyaçlı gencin yüksek eğitim ve öğrenim programlarını birebir takip ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu