ManşetSporSürmanşet

Yenilikte “Birinci”

Ülkemizin FIFA belgeli menajerlerinden Tekin Birinci, bu kez bir transfer gerçekleştirmek yerine yine sporun içinde kalarak sporun farklı yönleri olan turizm, tanıtım ve marka değerine katkıda bulunmaya hazırlanıyor

EFSANELERE YAPILAN ŞARAPLARI GETİRECEK… Başta Afrika kıtası olmak üzere dünya genelinde sayısız ünlü futbolcu, teknik adam, sportif direktör, başkan ve kulüple iyi iletişim içinde olan ve yakın ilişkileri bulunan Tekin Birinci, efsane futbolcular adına üretilmiş şarapları KKTC’ye getirecek

FABİO CORDELLA’DAN KIBRIS ACENTELİĞİ ALDI… Tekin Birinci, ünlü şarap üreticisi ve aynı zamanda da sportif direktörlük yapan Fabio Cordella ile bu konuda önemli bir işbirliğine imza attı. Birinci, Ronaldinho, Buffon, Roberto Carlos, Zamarano ve Sneijder gibi dünya yıldızları adına üretilen şarapları ülkemize getirmek için acentelik aldı

SPORA BAĞLI ÜLKE TANITIMI VE TURİZM… Sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan bu ünlü isimlerin ülkemize gelecek ve alınacak ürünlerini imzalayacak olması spora bağlı olarak bu marka isimler üzerinden ülke tanıtımı ve turizmi için çok önemli olacak. Bu konuda Birinci’ye ilkl destek de Roberto Carlos’tan geldi

GIYNIK SPOR – OKAN KARADEMİR

Ülkemizin FIFA belgeli menajerlerinden Tekin Birinci, bu kez bir transfer gerçekleştirmek yerine yine sporun içinde kalarak sporun farklı yönleri olan turizm, tanıtım ve marka değerine katkıda bulunmaya hazırlanıyor.

Bugüne kadar ülkemiz yanı sıra, Türkiye, Avrupa ve dünya genelinde birçok ünlü futbolcunun transferini yapan Tekin Birinci’den KKTC için önemli bir atılım geldi.

Başta Afrika kıtası olmak üzere dünya genelinde sayısız ünlü futbolcu, teknik adam, sportif direktör, başkan ve kulüple iyi iletişim içinde olan ve yakın ilişkileri bulunan Tekin Birinci, bu kez ünlü bir futbolcuyu getirmek yerine efsane futbolcular adına üretilmiş şarapları KKTC’ye getirecek.

Tekin Birinci, ünlü şarap üreticisi ve aynı zamanda da sportif direktörlük yapan Fabio Cordella ile bu konuda önemli bir işbirliğine imza attı.

Birinci, Cordella’nın, Ronaldinho, Buffon, Roberto Carlos, Zamarano ve Wesley Sneijder gibi dünya yıldızları adına ürettiği şarapların ülkemize getirilmesi noktasında acentelik aldı ve bu önemli haberi sevenlerine sosyal medya hesabı Facebook’tan duyurdu.

ÖNCE ŞARAPLAR, SONRA EFSANELER GELECEK

Tekin Birinci’nin paylaşımındaki en heyecan verici kısım, bu özel şarapların yılbaşından önce ülkemize geleceği ve koronavirüs durumuna göre de efsane futbolcuların en kısa zamanda ülkemize getireleceği oldu.

MARKA İSİMLERLE SPORA BAĞLI ÜLKE TANITIMI VE TURİZMİ

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan bu ünlü isimlerin ülkemize gelecek ve alınacak ürünlerini imzalayacak olması spora bağlı olarak bu marka isimler üzerinden ülke tanıtımı ve turizmi için çok önemli olacak.

İLK DESTEK ROBERTO CARLOS’TAN

Roberto Carlos konuyla ilgili bu habere ilk destek verenlerden oldu. Carlos sosyal medya hesabı instagramdan İngilizce bir şekilde yaptığı “Fabio Cordella Şarap Kıbrıs” başlıklı paylaşımında;

“Fabio Cordella zengin bir şarap listesi sunmaktan gurur duyar. Şarap listemiz, popüler trendleri ve yükselen şarap yetiştirme bölgelerini yansıtır.” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu