KıbrısManşet

Yerde buldukları kredi kartı ile 34 bin TL karşılığında oyun kredisi aldılar

Yerde buldukları kredi kartı ile internet üzerinden oyun kredisi alan zanlılar Ayşegül Yaylacı ve Mahmut Karakaş tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

(Kamalı Haber) – Yerde buldukları kredi kartı ile internet üzerinden oyun kredisi alan zanlılar Ayşegül Yaylacı ve Mahmut Karakaş tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Mahkemede yeminli şahadet veren Polis memuru Gültekin Sancar, olguları aktardı. Polis, zanlı Ayşegül Yaylacı ve Mahmut Karakaş’ın sirkat suçuna methaldar olduğunu belirtti. Polis, 13 Kasım tarihinde F.G’nin yere düşürdüğü kredi kartını zanlı Ayşegül Yaylacı’nın bularak sirkat ettiğini ve Whatsapp isimli haberleşme ağından kredi kartının ön ve arkasının fotoğrafını zanlı Mahmut Karakaş’a attığını anlattı. Polis, zanlı Mahmut Karakaş’ın ise kart bilgileri ile Pubg isimli oyuna bin 34 TL karşılığında oyun kredisi aldığını belirtti. Polis, zanlı Mahmut Karakaş’ın gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini söyledi. Polis,  kredi kartının arandığını ve zanlıların cep telefonuna data incelemesi yapılması gerektiğini belirtip, iki gün tutuklu kalmalarını talep etti. 

Zanlı Mahmut Karakaş’ın avukatı Özgü Özyiğit, tutukluluk talebine itiraz etmedi.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlıların iki gün tutuklu kalmasına emir verdi. 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu