EğitimKıbrısManşetSağlıkSürmanşet

Yerel vaka sayısı 18’e yükseldi

Sağlık Bakanlığı tarafından bugün açıklanan 13 yerel vakanın ardından, kısa bir süre önce tespit edilen Ercan Havalimanı İtfaiyesi'nde görevli 3 personel ile 9 Eylül İlkokulu'ndaki 1 öğretmen ve 1 öğrencnin de pozitif vaka olduğu açıklamasıyla birlikte yerel vaka sayısı 18'e yükseldi

GIYNIK ÖZEL

Sağlık Bakanlığı tarafından bugün açıklanan 13 yerel vakanın ardından, kısa bir süre önce tespit edilen Ercan Havalimanı İtfaiyesi’nde görevli 3 personel ile 9 Eylül İlkokulu’ndaki 1 öğretmen ve 1 öğrencnin de pozitif vaka olduğu açıklamasıyla birlikte bugün tespit edilen yerel vaka sayısı 18’e yükseldi.

3 VAKA ERCAN HAVALİMANI’NDAN

Sağlık Bakanlığı tarafından kısa bir süre önce yapılan açıklamada, “Bugün akşam üzeri yapılan testlerde Ercan Havalimanı’nda itfaiye bölümünde çalışanlardan 3 kişinin COVID-19 pozitif olduğu saptanmıştır. Bu çalışanlarla ilgili temaslı takibi devam etmekte olup, Ercan Havalimanı’nda da gerekli tedbirler alınmaya devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

ERCAN İTFAİYESİ’NDE DÖRDÜNCÜ VAKA!

İlerleyen saatlerde Ercan Havalimanı İtfaiyesi’nde çalışan personel arasında bir pozitif vaka daha tespit edilmesiyle birlikte, Ercan Havalimanı İtfaiyesi’ndeki pozitif vaka sayısı 4’e, bugün tespit edilen yere vaka sayısı ise 19’a yükseldi.

2 VAKA 9 EYLÜL’DEN

Gıynık Gazetesi’nin güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, 9 Eylül İlkokulu’nda pozitif vaka olan 3 öğretmenin ardından okulda yapılan tarama testlerinde kısa bir süre önce 1 öğretmen ve 1 öğrencinin de covid-19 pozitif olduğu öğrenildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu