GenelMagazinManşetTürkiye

Yeşilçam’ın efsanesi yarın defnedilecek

Yeşilçam'ın sevilen oyuncularından Bahar Öztan, 61 yaşında hayatını kaybetti. Öztan, yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

Yeşilçam’ın sevilen oyuncularından, daha önce 3 kez kanseri yenen Bahar Öztan, kolon kanseri nedeniyle 61 yaşında vefat etti. Öztan, yarın ikindi namazına müteakip İstanbul’da Şakirin Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedilecek.

“Dualarınıza ihtiyacım var” demişti

Geçtiğimiz aylarda Bahar Öztan; “Herkese selam ve sevgiler. Uzun zaman oldu yazamadım sizlere dün İstanbul’a hastaneye geldim. Benim kıymetli hocalarımın kararı önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde. Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var” demişti.

“Birçok insanın kaldıramayacağı hastalıklar geçirdim”

Bahar Öztan, daha önce yaptığı açıklamada ise; “Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Güçlü bir kadınım ve çok da güçlü durdum. Bunun yanı sıra sevenlerim ve sevdiklerim çok sağ olsunlar. Hayranlarım, dostlarım, arkadaşlarım hepsi bana dualarını eksik etmeyip çok güzel enerjiler gönderdiler. Onların sayesinde ben bugünlere geldim. Tabii ki hekimlerimizin büyük gayret ve çabalarıyla oldu, onları da unutmamak lazım” ifadelerini kullanmıştı.

Bahar Öztan kimdir?

1980’lerde kariyerinin en parlak dönemini yaşayan 1962 doğumlu Bahar Öztan, bir şampuan reklamında rol aldıktan sonra film yapımcılarının da dikkatini çekmişti. Dönemin ilgi gören fotoromanlarında da büyük beğeni toplamıştı. 1987’de ilk kez İzmir Fuarı’nda Bülent Ersoy’la halk konserlerinde ve Seda Sayan ile çalışmaya başlayan Öztan, Kemal Sunal ile rol aldığı ‘Şaşkın Milyoner’ filmiyle büyük bir şöhret yakaladı ve ardından da kariyerinde hızla yükseldi. Yeşilçam’ın gamzeli güzeli olarak akıllara kazındı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu