GenelKıbrısManşet

Yeşilin en güzel tonunda kitaplarımızla buluşalım!

Girne Belediyesi, Kütüphane Haftası kapsamında okuma etkinliği düzenleyecek

Çocuklar için 12.30 – 13.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan Yaratıcı Masal Atölyesi, yetişkinler için ise saat 14.00 – 15.00 arasında düzenlenecek

Girneliler, 1-2 Nisan tarihlerinde doğanın ve kitap okumanın zevkine varacak

DOĞA PARK PROJE ALANINDA GERÇEKLEŞECEK…

1 ve 2 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek “Kitaplarımızla Birlikte Doğada Buluşuyoruz” etkinliği, Doğa Parkı Proje Alanı’nda gerçekleşecek. Doğada kitap, müzik ve kahve keyfi sloganıyla yapılacak olan etkinlikte yeşilin ve mavinin en güzel tonları arasında huzur dolu bir etkinlik amaçlanıyor. Çocuklara ve yetişkinlere kitap okuma alışkanlığının aşılanması açısından önem arz eden etkinliğe katılımın da yoğun olması bekleniyor.

HEM ÇOCUKLAR HEM YETİŞKİNLER İÇİN…

Önümüzdeki hafta sonu gerçekleşecek olan “Kitaplarımızla Birlikte Doğada Buluşuyoruz” etkinliği iki bölümde yapılacak. Çocuklar için 12.30-13.30 arasında hayat bulacak olan etkinliğin yetişkinler için ise 14.00 – 15.00 saatleri arasında yapılması planlanıyor. Yaratıcı Masal Atölyesinin yanı sıra ücretsiz kitap değişimi, kitap bağışı gibi etkinliklerinin de yer alacağı organizasyon saat 10.00 ve 17.00 arasında gerçekleşecek. Gün boyu müzik eşliğinde kitap ve kahve keyfini sürmek isteyen herkesin davetli olduğu organizasyonla ilgili daha detaylı bilgi almak isteyenlerin Girne Belediyesi Sosyal İşler Şubesi’ne başvurabilecekleri belirtildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu