GenelManşetTürkiye

Yıkılan Emre Apartmanı’nın şantiye şefi Nazmi Tosun İstanbul’da gözaltına alındı

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin etkilediği illerden biri olan Gaziantep'te yıkılan Emre Apartmanı'nın şantiye şefi ve fenni mümessili Nazmi Tosun İstanbul'da gözaltına alındı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem 10 ilde ağır yıkıma yol açtı. Depremin 8’inci gününde bölgede arama kurtarma faaliyetleri sürüyor. Ekiplerin adeta seferberlik ilan ettiği bölgede bir canın daha kurtarılması için zamanla yarış devam ediyor. Enkaz bölgelerinde umutlu bekleyiş sürerken yıkılan binalara yönelik Cumhuriyet Savcılıklarının soruşturmaları derinleşti. Gerek yurt dışına gerek ise yurt içinde çöken binaları yapan müteahitlere yönelik operasyonlar düzenlendi. Kaçmak üzere olan veya bulundukları yerde saklanan kişiler tek tek yakalandı.

GAZİANTEP’TE YIKILAN EMRE APARTMANI’NIN ŞANTİYE ŞEFİ GÖZALTINDA

Depremin ağır yıkıma hasara yol açtığı Gaziantep’te yıkılan Emre Apartmanı’na ilişkin yürütülen soruşturma gözaltı kararı verildi. Söz konusu binanın şantiye şefi ve fenni mümessili Nazmi Tosun İstanbul’da gözaltına alındı. Ümraniye’deki evinde gözaltına alınan Nazmi Tosun, sağlık kontrollerinin ardından İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından Tosun, Gaziantep’e sevk edilecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu