Diğer SporlarManşet

Yıldızlarımız Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerine yükseldi

Mersin'de düzenlenen Türkiye Şampiyonası Grup Eleme Müsabakalarında hem erkeklerde hem de kızlarda oynadığı tüm karşılaşmaları kazanan Yıldızlar, grup birincisi olarak yarı finale yükseldi.

Mersin’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası Grup Eleme Müsabakalarında hem erkeklerde hem de kızlarda oynadığı tüm karşılaşmaları kazanan Yıldızlar, grup birincisi olarak yarı finale yükseldi.
Bugün oynanan son gün karşılaşmalarında kızlar takımı, Osmaniye temsilcisini, erkekler takımı Tarsus temsilcisini 3-0 mağlup etti. Kızlar 8 puan, erkekler de 9 puanla organizasyonu yenilgisiz birinci sırada tamamladı. Yarı Final Müsabakaları 2-5 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Kaya: Başarı ile ülke temsiliyetini gerçekleştirdiler
KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, yaptığı açıklamada, “Gençlerimiz organizasyon boyunca büyük bir performans göstererek her zamanki başarılarına bir yenisini ekledi. Başarı ile ülke temsiliyetini gerçekleştirdiler. Başarılı sonuçlarda emeği geçen başta hocalarımız Erdinç Serdahoğulları, Kemal Derebey, Özkan Eser ve Turgay Kurt’u, bütün sporcularımızı ve bizleri desteklemek için Mersin’de bulunan velilerimize koydukları katkı için teşekkür ederiz. Amacımız elde edilebilecek en iyi dereceyi elde edene kadar çalışmaktır.” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu