KıbrısManşet

Yılmadım, yılmaycam, yıldıramaycaksınız!

Siyasetin vazgeçilmez ismi olan ve yine bağımsız olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine adaylığını koyan Arif Salih Kırdar, GIYNIK’a konuştu.

GIYNIK GAZETESİ ÖZEL

KKTC siyasetinin vazgeçilmez ismi olan, 13 kez belediye başkanlığı, milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine adaylığını koyan Arif Salih Kırdar, GIYNIK mikrofonlarına demeç verdi.

Cumhurbaşkanı adayı Kırdar, ülkede süregelen istikrarsızlığa ve pandemideki başarısızlığa değinen Kırdar, seçildiği takdirde ilk icraatının Anastasiadis ile görüşmek olduğunu ve ‘Kıbrıs’ sorununu kökten çözüme kavuşturacağı vaadinde bulundu.

Kırdar, ülkenin dış politik sorunlarını böyle bir yöntemle çözeceğini ileri sürerek, iç sorunlar için çok ilginç bir öneride bulundu:

“BENDEN KORKUYORLAR, TV’YE ÇIKARMIYORLAR”

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Kırdar, seçim propagandası sürecinde kendisine TV ve gazetelerinde yer vermeyen basın kuruluşlarını eleştirerek, TV ve gazete sahiplerinin kendisine bilerek yer vermediğini ve icraatlarından yurttaşların haberi olmasın diye kendisini dışladıklarını iddia etti.

Seçildiği takdirde basın sektörünü de ele alacağını söyleyen Kırdar, basın emekçilerine büyük bir vaatte bulundu ve tüm basın emekçilerini devlet dairesine bağlayacağını, yandaş medyanın ise boykot edileceğini vurguladı.

“ÇETİN SADELİ BU ÜLKEDEKİ EN AKILLI ADAMDIR”

Kırdar, bu seçimde rakiplerini ezip geçeceğini dile getirerek, iç sorunlar için de Başbakan olarak Çetin Sadeli’yi önerdi.

Rakibi Sadeli’nin, bu ülkedeki en akıllı ve en zeki insan olduğunu belirten Kırdar, Sadeli’nin kendisiyle çalışmasının ülkenin refahı için kaçınılmaz bir fırsat olduğunu söyledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu