ManşetTürkiye

Yoğun bakıma alınmıştı

Özkan Uğur’un sağlık durumu hakkında yeni açıklama oğlu Alişan Uğur’dan geldi. Ünlü müzisyenin durumunun iyiye gittiği kaydedildi.

Özkan Uğur’un sağlık durumu hakkında yeni açıklama oğlu Alişan Uğur’dan geldi. Ünlü müzisyenin durumunun iyiye gittiği kaydedildi.

Özkan Uğur’un sağlık durumu hakkında yeni bir paylaşım yapıldı. Entübe edilen ve yoğun bakıma alan müzisyenin oğlu Alişan Uğur, babasının durumunun iyiye gittiğini işaret etti.

MFÖ grubunun üyesi; müzisyen, sinema ve dizi oyuncusu Özkan Uğur yaklaşık bir ay önce yoğun bakıma alınmış, ardından da entübe edilmişti. Ünlü sanatçının daha önce üç defa lenf kanserini yendiği biliniyordu.

Müzisyen Emre Irmak, sanatçının oğlu Alişan Uğur’la konuştuğunu belirterek son gelişmeleri aktardı. Irmak, şu sözlere yer verdi:

“Aslandır, yetenek ötesidir, kalbinin iyiliği, insanlığı, bir de nasıl komiktir… Oğlu Alişan ile konuştum. Şu an vücudu dinleniyormuş ve doktorun dediğine göre durum iyiye gidiyormuş. Haydi Özkan Ağabey! Zımba gibi kalkacan ayağa eminim. O kadar çok sevenin ve hayranın var ki… Dualarımızla kalkacaksın ayağa muhteşem insan.”

2013 yılında lenfomaya yakalanan Özkan Uğur, tedavi sürecinin ardından hastalığı atlatmıştı. Usta sanatçının kanseri 2020’de yeniden nüksetmişti.

Özkan Uğur’un Durumu İyiye Gidiyor
Özkan Uğur’un eşi Aysun Uğur ise geçen günlerde konuyla ilgili şu bilgileri paylaşmıştı:

“Özkan Uğur’umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs’tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibariyle hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah’ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah. Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin.”

1980’lerin başında MFÖ ile başarılı bir müzik kariyerine adım atan Uğur, yıllar içerisinde solo albümler de hazırlamıştı. Sanatçı aynı zamanda Yavuz Turgul’un kült filmi Eşkıya’daki performansı ve ATV dizisi İkinci Bahar’daki rolü ile hatırlanıyordu. Uğur; G.O.R.A. filmindeki Garavel rolüyle de hafızalara kazınmıştı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu