KıbrısManşet

Yoğun güvenlik önlemlerine Bıçaklı’dan sitem: Siz kimi kimden koruyorsunuz

El-Sen'nin bugün Enerji ve Ekonomi Bakanlığı önünde gerçekleştirdiği eylemde polis yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Kıb-Tek’in şeffaf ve ülkeye yakışır bir şekilde yönetilmesini talep eden Kıb-Tek çalışanları bugün saat 10:00’da  Kıb-Tek önünde toplanıp Ekonomi ve Enerji Bakanlığı’na yürüyeceklerini açıklamıştı.

Gerçekleştirilecek eylemde 15 sendikanın yanı sıra CTP, TDP, TKP-YG, BKP gibi muhalif siyasi partiler ve bazı örgütlerin de destek vereceği belirtilmişti.

Bakanlık önünde toplanmanın ardından kamuoyuna açıklamalarda bulunan Türk-Sen Başkanı Arslan Bıçaklı, polis ekipleri tarafından alınan yoğun güvenlik önlemleri hakkında sitemde bulundu.

“Elbette bir eylem olduğunda emniyetteki arkadaşlar önlem alır, 38 yıldır bu görevi yapıyorum buna itirazım olmadı. Ancak bugün buraya geldik bir basın açıklaması yapacağız sanki devletin makamlarını vatan haini olarak işgal edeceğiz gibi bir tedbir alındı. Bilmediğimiz bir şey varsa bize söyleyin. Her gün polis eksikliği var deniliyor, kimse artık polis ekibimizde eksiklik var demesin. Biz kimiz ve siz kimi kimden koruyorsunuz. Bu kadar polisi buraya yığmanın ne anlamı vardı böyle bir durum hiç görmedim bu olanlara sadece üzülüyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu