KıbrısManşetSiyaset

Yönlüer, göreve hazır!

UBP-DP-YDP hükümetinin kurulduğu dönemde ismi Vakıflar İdaresi Yönetim Kurulu Başkanı olarak geçen YDP üyesi, Eski Din İşleri Başkanı Ahmet Yönlüler’in ismi bu görev için yeniden gündeme geldi


UBP-DP-YDP hükümetinin kurulduğu dönemde ismi Vakıflar İdaresi Yönetim Kurulu Başkanı olarak geçen YDP üyesi, Eski Din İşleri Başkanı Ahmet Yönlüler’in ismi bu görev için yeniden gündeme geldi.

Son yaşanan siyasi gelişmelerin ve Bakan Erhan Arıklı tarafından aralarında Vakıflar İdaresi’nin de bulunduğu 3 önemli kurumun Başbakanlığa iadesinin ardından, hükümet kurulduğu dönemde Bertan Zaroğlu kontenjanıyla Vakıflar İdaresi Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevlendirileceği konuşulan Ahmet Yönlüer’in bu kez söz konusu göreve atanması bekleniyor.

“YDP kurultayında Bertan beyin yanında yer aldığım için o dönemde Erhan Bey atamamı gerçekleştirmemişti ve zaten kendisi de bunu açıklamıştı” diyen Ahmet Yönlüer, geçen sefer ismim 3 ay boyunca gündemde kaldı ve arkasına başkası atandı. Benim bir talebim yok fakat Bertan beyin böyle bir takdiri olursa, Vakıflar İdaresi gibi önemli bir kurumun yönetim kurulu başkanlığını severek kabul ederim” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu