DünyaGenelManşetTürkiye

Yunan televizyonunda ‘Celal Şengör’ vakası: Görenler gözlerine inanamadı!

Komşu Yunanistan'ın televizyon ekranlarında boy gösteren Ilias Alexiou'yu gören Türkler gözlerine inanamadı! "Celal hocanın Yunan televizyonunda ne işi var?" dedirten benzerlik şaşkına çevirdi. Geleneksel yemekleri bir türlü paylaşamadığımız komşumuz bu kez de Prof. Dr. Celal Şengör'e tıpatıp benzeyen birini ekranlara çıkarınca sosyal medya da yıkıldı.

Komşu Yunanistan’ın televizyon ekranlarında boy gösteren Ilias Alexiou’yu gören Türkler gözlerine inanamadı! “Celal hocanın Yunan televizyonunda ne işi var?” dedirten benzerlik şaşkına çevirdi. Geleneksel yemekleri bir türlü paylaşamadığımız komşumuz bu kez de Prof. Dr. Celal Şengör’e tıpatıp benzeyen birini ekranlara çıkarınca sosyal medya da yıkıldı.

Yunan televizyon programcısı Ilias Alexiou’yu görenler yorum yapmaktan kendini alıkoyamıyor. Prof. Dr. Celal Şengör’in hık demiş burnundan düşmüş gibi görünen Alexiou komşuyla kadim tartışmaları da akıllara getirdi.

CELAL HOCAYA YUNAN “İKİZ”

Türkiye’nin önde gelen bilim insanlarından ve hemen hemen herkesin tanıdığı bir sima olan Celal Şengör renkli kişiliğiyle de ilgi çekiyor. Şengör’e bu denli benzeyen birinin üstelik Yunanistan’da olduğu ortaya çıkınca gelen yorumlar da bir o kadar renkli oldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu