DünyaGenelManşet

Yunanistan Turizm Bakanı Harry Theoharis’in büyük hayal kırıklığı

İngiltere'nin seyahatlerle ilgili oluşturduğu yeşil, sarı ve kırmızı kategorilerin içinde 'yeşil kategori'de kalacağını düşünen Yunanistan da düş kırıklığı yaşadı.

İngiltere’nin seyahat listesi nedeniyle düş kırıklığı yaşayan Yunanistan’ın Turizm Bakanı Harry Theoharis, görüşmeler yapmak üzere İngiltere’ye gitti.

İngiltere’nin seyahat listeleri Portekiz hariç kimseyi memnun etmedi. İngiltere’nin seyahatlerle ilgili oluşturduğu yeşil, sarı ve kırmızı kategorilerin içinde ‘yeşil kategori’de kalacağını düşünen Yunanistan da düş kırıklığı yaşadı.

İngiltere’nin kararı sonrası Yunanistan Turizm Bakanı Harry Theoharis, soluğu Londra’da aldı.

Bugün İngiltere’ye giden Harry Theoharis’in hem hükümet yetkilileri hem de ülkenin önde gelen turizm ve havacılık şirketleri ile görüşmeler yapacağı açıklandı. Theoharis’in Yunanistan’ın turizme açılması için İngilizleri ikna etmeye çalışacağı ifade edildi.

British Airways, easyJet ve Jet2’nun yetkilileri ile de bir araya gelerek yaz operasyonlarını görüşecek olan Harry Theoharis, İngiliz hükümet yetkilileri ile yapacağı görüşmelerde ise Yunanistan’a dönük seyahat kısıtlamalarının kaldırılmasına ilişkin şartları ele alacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu