GenelKıbrısManşet

Yürek burkan görüntü: Sokakta bir kadın!

Sosyal medyadan yapılan paylaşım yürekleri burktu.

Havaların soğuk ve yağışlı devam etmesi ile Mağusa’dan gelen görüntüler, görenleri derinden yaraladı. Bebek arabası ile birlikte sokakta uyuyan bir kadının fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan bir kişi yetkililere seslendi.
 Kadına şiddet, tecavüz ve taciz haberleri gündemden düşmüyorken bir kadının sokakta kalıyor olması ise akıllara ‘bir sığınma evi ya da bir bakım evi yok mu?’ sorularını getirdi.
Sosyal medyada yapılan paylaşımların altında yapılan yorumlarda ise kadının işi ile ilgili daha önce sorun yaşadığı ve tedaviye ihtiyacı olduğu bilgisi de paylaşıldı. Tedaviye ihtiyacı olduğunu öne sürülen kadının ise sokakta bebek arabası ile kalıyor olması da merak uyandırdı.
Yapılan paylaşımın tam metni ise şöyle:
“GUNAYDIN ARKADASLARIM.
BU PAYLASTIGIM GORUNTU MAGUSADAN.SOKAKTA UYUYAN BIR KADININ FOTOGRAFLARI.
BEN BURDAN MAGUSA BELEDIYE BAŞKANINA,MAGUSA KAYMAKAMINA VE MAGUSA MILLETVEKILI ARKADASLARIMA SESLENIYORUM.BU KADINA SAHIP CIKINIZ.BIR YAŞLI BAKIMEVINE YERLESTIRIP SICAK BIR ORTAMDA KALMASINI SAGLAMAK COK MU ZORDUR?
MAGUSADA IYILIK MISYONUNU USTLENEN IYILIK GÖNÜLLÜSÜ ARKADASLARA SESLENIYORUM.ESAS IYILIK BU KADININ SOKAKLARDA YATMASINI ENGELLEMEKTIR.
YAŞLILAR HAFTASINDA BOYLE BIR GORÜNTÜ COK ÜZÜCÜ.
SEVGILER.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu