GenelKıbrısManşetSpor

Yürekleri hoplatacaklar

Avrupa ve Türkiye Şampiyonlarının, Kuzey Kıbrıs Şampiyonlarına karşı ülkemizde piste çıkacağı, Drift NEU Kuzey Kıbrıs Drift Şampiyonası 10-11 Aralık’ta gerçekleşecek.

Avrupa ve Türkiye Şampiyonlarının, Kuzey Kıbrıs Şampiyonlarına karşı ülkemizde piste çıkacağı, Drift NEU Kuzey Kıbrıs Drift Şampiyonası 10-11 Aralık’ta gerçekleşecek.

Drift NEU Team’in organize ettiği ve Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün sportif direktörlüğünü yapacağı, Drift NEU Kuzey Kıbrıs Drift Şampiyonası, 10-11 Aralık 2022 tarihleri arasında Lefkoşa’da bulunan Cemsa Karting Pisti’nde yapılacak. Cumartesi ve Pazar 2 ayrı yarış şeklinde gerçekleştirilecek organizasyon için tüm hazırlıklar son sürat devam ederken dev heyecanda Avrupa ve Türkiye’nin en iyileri, Kuzey Kıbrıs şampiyonlarına Karşı yarışacak.

Dünyanın en iyi drift pilotlarından biri olan James Deane, Avrupa şampiyonasının yıldızları Duane Mckeever, Tomás Kiely ve Türkiye’den şampiyonaya katılacak olan 11 yarışmacı kendi araçları ile ülkemize gelerek, Kuzey Kıbrıs şampiyonları Enver Haskasap, İbrahim Yücebaş, Kerim Beşok, Akay Akbil ve başarılı drift pilotarımıza karşı piste çıkacaklar.

ENVER HASKASAP

Ülkemizi Drift Masters Avrupa Şampiyonası’nda başarılı bir şekilde temsil eden Enver Haskasap, 900 beygirlik Nissan Silvia aracı ile yarışacak.

JAMES DEAN

Amerika, FIA Drift Cup, Avrupa, Orta Doğu ve İrlanda Drift Şampiyonu James Deane, Nissan Silvia 14.9 aracı ile Drift NEU Kuzey Kıbrıs Drift Şampiyonası’nda yarışacak.

TOMÁS KİELY

Avrupa şampiyonalarının genç yıldızı Tomas Kiely, Nissan S13 aracı ile şampiyonada ülkemiz drift tutkunlarının karşısında olacak.

DUANE MCKEEVER

İrlanda ve İngiltere Şampiyonu Duane Mckeever de Nissan S13 aracı ile dev organizasyon için ülkemize gelecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu