KıbrısManşetToplum

Yusuf Avcıoğlu “Başbakan Faiz Sucuoğlu’nun bir beyanatının daha altı tamamen boş çıktı”

"Bizi yönettiğini iddia eden beceriksizler ise sözde milliyetçilik naraları atarak, kötü yönetim ile Devletin ve Kurumlarının itibarını ayaklar altına alırken, pişkin pişkin koltuklarında oturmaya devam ediyor"

KIB-TEK Yönetim Kurulu eski üyesi Yusuf Avcıoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada:
Başbakan Faiz Sucuoğlu, Teknecik Elektrik Santrali Depolarında yakıtın bitmesi üzerine geçtiğimiz hafta Meclis’te yaptığı konuşmada;
“Kıb-Tek’in akaryakıt sıkıntısı olduğu noktasındaki sorulara, akaryakıtla ilgili sıkıntı olmadığını belirterek, 30 Mart 2022 Çarşamba günü yeni yakıtın adaya geleceğini” dile getirmişti.
Teknecik Elektrik Santralinde yakıtın tamamen bitmesinin üzerinden günler geçmesine rağmen yakıt hâlâ gelmedi ve Başbakan Faiz Sucuoğlu’nun bir beyanatının daha altı tamamen boş çıktı.
Yakıtın beklenen geliş tarihi ise 4 Nisan Pazartesi saat 11:00.
Diğer yandan basında çıkan “Yakıt Bitti” haberleri sebebiyle de Kurum içerisinde, personeller aleyhinde soruşturma açılmış, gerçekleri halktan gizlemek adına kurum personellerine de mobbing uygulanmaktadır.
Eşit-Egemen iki devletin, güneyinde neyseki Kurumlar Devlet Ciddiyeti ile yönetiliyor, yakıt sevkiyatları planlı-programlı yapılıyor, Enerji Arz Güvenliğine önem veriliyor ve bu sayede kesintili de olsa bugün elektriğimiz var.
Bizi yönettiğini iddia eden beceriksizler ise sözde milliyetçilik naraları atarak, kötü yönetim ile Devletin ve Kurumlarının itibarını ayaklar altına alırken, pişkin pişkin koltuklarında oturmaya devam ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu