GenelMagazinManşetTürkiye

Yusuf Güney’den akla hayale sığmayan Kenan Işık açıklaması!

Kariyerinin yanı sıra açıklamalarıyla da sık sık adından söz ettiren Yusuf Güney, yaşadığı kaza sonrasında 10 yıldır yatağa bağımlı durumda olan Kenan Işık ile ilgili söyledikleriyle herkesi şoke etmişti. Güney, Kenan Işık için "Şu anda astral boyutta kaybolmuş durumda" demişti. Ünlü şarkıcıdan yeni açıklama geldi. Güney, Kenan Işık hakkında söyledikleriyle bir kez daha şoke etti.

Kariyerinin yanı sıra açıklamalarıyla da sık sık adından söz ettiren Yusuf Güney, yaşadığı kaza sonrasında 10 yıldır yatağa bağımlı durumda olan Kenan Işık ile ilgili söyledikleriyle herkesi şoke etmişti. Güney, Kenan Işık için “Şu anda astral boyutta kaybolmuş durumda” demişti. Ünlü şarkıcıdan yeni açıklama geldi. Güney, Kenan Işık hakkında söyledikleriyle bir kez daha şoke etti.

Kariyerinin yanı sıra açıklamalarıyla da sık sık adından söz ettiren Yusuf Güney, geçen ocak ayında 10 yıldır komada olan Kenan Işık’la ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Yusuf Güney, şunları söyledi: “Şu an astral boyutta kaybolmuş durumda. Geri getirilebilir. Bunun teknikleri var.

Uyanırsa öyle acayip şeyler anlatacak ki, beynimiz yanacak. Ben kendisini çok seviyorum. Kendisine hayranım”

Sözleriyle herkesi şaşkına çeviren Yusuf Güney’den yeni bir açıklama geldi. Güney, Kenan Işık hakkında söyledikleriyle bir kez daha şoke etti.

Pınar Kerimoğlu’nun programına konuk olan Güney, “Orası öyle bir yer ki… Doğum yapan annenin evladını kucağına alıp, öpüp, kokladığı bir Nirvana anı gibi. O hissi çarp binle. Bu sebeple gidince gelmek istemiyorsun” dedi.

NELER OLMUŞTU?

“Bir süre Astral Seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım” açıklamalarıyla tanınan Güney bir YouTube programına konuk olmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı: “Astral seyahatte sadece 3 kişiyle karşılaştım, telekinezi sistemiyle onlarla konuşma gerçekleştirdim”

Yusuf Güney konuşmasında “Ben iddia ediyorum Kenan Işık… Geziyor, yıllardır geziyor neler görmüştür geri gelirse neler anlatacak, neler deneyimlemiştir” açıklamasında bulunmuştu.

KENAN IŞIK’A NE OLDU?

21 Mart 2014 günü bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan Işık, ameliyata alındı.

Ameliyatın 4 saat sürdüğü, sanatçının hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi. Spor sonrasında saunaya giren Işık’ın, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek, kafasını yere çarptığı öğrenildi.

Bu nedenle beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alındı. Olayın olduğu tarihten bir müddet komada olan sanatçının tedavisi şu anda evinde devam etmektedir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu